SEO 2014: Google+, Google Hummingbird, hosting

Vă recomand să vedeţi un videoclip foarte interesant, unde specialişti în SEO s-au adunat să discute despre recentele modificări făcute de Google în ceea ce priveşte optimizarea pentru motoarele de căutare (search engine optimization).

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Principalele teme dezbătute au fost:

– Google+ pe post de reţea principală de socializare, peste toate celelalte, fiindcă orice activitate întreprinsă acolo îţi aduce beneficii majore în motorul de căutare.

– Google Hummingbird, sau altfel spus, căutarea semantică. Asta înseamnă că Google pune accent pe conţinutul articolelor, pe omul din spatele lor şi mult mai puţin pe cuvintele cheie, aşa cum nenatural se întâmpla în trecut.

– hosting. Fiind prezent la videoconferinţă şi un reprezentant GoDaddy, s-a dus uşor discuţia şi înspre hosting, deoarece o găzduire bună are importanţa ei în SEO din punct de vedere al securităţii şi vitezei de încărcare.

Nu vă speriaţi că are peste o oră videoclipul, deoarece nici nu ştiu când a trecut timpul, atât de interesant este. Pe lângă asta, discuţiile serioase se întrepătrund cu glumele şi umorul asigurat de Hulk Hogan, acesta fiind nemulţumit că i-a fost suspendat contul de Google+ din cauza faptului că s-a crezut că nu e al lui.

Spor la vizionare, pentru a ţine pasul cu tendinţele SEO în 2014!

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Cum spunea un expert in SEO roman, vorbim despre continut si despre optimizare dar pe noi tot link-urile ne omoara.

  2. Discutiile sunt foarte interesante, in urmatorii ani tendinta este foarte clara continut de calitate, unicitate, social media este si va fi un factor foarte important in seo…
    Sa auzim numai de bine
    Viorel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *