Airiseu 2 – Iris 2

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Airiseu 2 Iris 2

Airiseu 2 (Iris 2) face parte din categoria seriale coreene de actiune si reprezinta continuarea serialului coreean cu acelasi nume, din 2009. Airiseu 2 (Iris 2) este un serial coreean ce a fost lansat in luna februarie, a anului 2013 si care contine un numar total de 20 de episoade.

Aceasta continuare vine ca o confirmare a faptului ca prima parte a acestui serial coreean de actiune, a fost una care s-a bucurat de aprecierea fanilor acestui gen. Airiseu 2 (Iris 2) este tot despre servicii secrete, despre luptele pentru putere, atat in interiorul lor, cat si in afara, despre drame, despre frumoase povesti de dragoste si unele momente de umor. La fel ca in prima sa parte, Airiseu 2 (Iris 2) contine toate acele ingrediente care nu te vor lasa sa te plictisesti atunci cand il vei urmari.

Actiunea are loc la trei ani dupa toata seria de evenimente care au urmat demascarii Agentiei Nationale de Securitate a Coreei de Sud. Seful lor, cel care fusese inchis pe o insula indepartata, pentru abuzurile pe care le savarsise in trecut, atunci cand acesta ducea o viata de dublu agent, este cat pe ce sa scape definitiv de detentie, atunci cand un elicopter care apartinea serviciului secrete denumit Iris, vine si deschide focul asupra celor care erau pusi sa-l pazeasca. Spun pentru ca era cat pe ce sa scape, deoarece momentele lui de libertate nu au fost multe, fiindca atunci cand se afla in elicopterul care il luase de pe respectiva insula, a sarit in apa pentru a reusi sa scape de cei care venisera sa-l ia. Dupa aceasta, a fost capturat din nou de catre membrii Agentiei Nationale de Securitate, nu inainte sa se lase cu raniti de ambele parti, mai apoi fiind interogat in legatura cu motivele pentru care Iris ar dori sa-l elibereze.

Acesta a ales sa pastreze tacerea, asa ca a fost mutat intr-o casa secreta a agentiei, acolo unde fostul lor sef a cerut sa citeasca trei ziare in fiecare zi. Nedumeriti de cererea lui, agentii NSS au verificat in fiecare zi respectivele ziare, pentru a incerca sa gaseasca un eventual cod secret in acestea.

Nu trece mult timp, ca locatia casei secrete este aflata iar de catre mebrii Iris, asa ca acestia incearca din nou sa puna mana pe cel care lucrase inainte atat pentru ei, cat si pentru NSS, mai multi oameni fiind ucisi in conflictul care a urmat. Personajul principal al primului film, prezent si in acesta, reuseste sa-l scoata pe fostul lui sef din casa conspirativa si sa-l duca intr-o locatie sigura. Mai departe, toti se intreb cum au aflat cei din Iris de respectiva casa secreta, banuind ca se afla un turnator printre ei.

In acest fel decurge cam toata actiunea acestui serial coreean, Airiseu 2 (Iris 2). Foarte multe scene de actiune pura, impreuna cu multe evenimente care au, mai degraba, legatura cu serialele coreene de dragoste, tot felul de drame si alte asemenea lucruri care sa iti capteze atentia din primul moment si pana in ultimul.

Airiseu 2 (Iris 2) este tipic acelor seriale coreene cu actiune, pe care nu trebuie sa le ratezi, deoarece, tinand cont de cele scrise mai sus, trebuie sa-l vezi, asta daca nu deja ai facut acest lucru.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *