Alangsattojeon – Arang and the Magistrate

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Alangsattojeon Arang and the Magistrate

Alangsattojeon (Arang and the Magistrate) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde povestile din aceasta lume se intrepatrund cu intamplarile de dincolo de ea, pentru a repara in prezent, o parte din greselile trecutului, atat cat este posibil. Alangsattojeon (Arang and the Magistrate) este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2012 si contine un numar total de 20 de episoade.

Personajul masculin este reprezentat de catre un tanar magistrat, pe cat de talentat, pe atat de misterios. Spre deosebire de oamenii normali, acesta poate sa vada spiritele nelinistite ale celor care au plecat din lumea noastra. Poate sa le vada, poate sa le auda, insa, de cele mai multe ori, alege sa le ignore, fiindca de absolut fiecare data cand intra in contact cu ele, acele fantome ii cer cate ceva. Satul de toata aceasta situatie, si-a pus in gand sa nu le mai bage in seama niciodata pe respectivele fantome, ci sa incerce sa-si vada de viata lui in continuare.

Ea este o fantoma care nu-si gaseste linistea pana nu afla cum a murit, deoarece atunci cand s-a produs tragica intamplare, aceasta si-a pierdut memoria. Pentru a i se face dreptate, aceasta a aparut in fata a trei magistrati pana in acel moment, insa toti au fost speriati de ea atat de tare, incat dupa nedorita intalnire, cu toti si-au gasit sfarsitul. Hotarata sa nu se lase pagubasa, aceasta decide sa apeleze si la noul magistrat al orasului, mai ales cand observa ca acesta poate intra in contact cu spiritele.

La inceput, acesta nu o baga in seama, la fel cum facea cu toate celelalte fantome, insa ceva il face sa se razgandeasca. El venise in respectivul oras, sa-si gaseasca mama, despre care auzise anumite zvonuri ca s-ar afla in el. Nu o mai vazuse de mult, insa atunci cand s-au intalnit ultima data, i-a dat acesteia un ac de par. Acel ac de par l-a vazut la fantoma care si-a pierdut memoria, asa ca, de atunci inainte, acesta decide sa o ajute sa afle circumstantele in care a murit, poate asa isi va aduce aminte si ce s-a petrecut cu a sa mama.

Asa cum se intampla de obicei in viata, nimic din ceea ce ti-ai propus sa faci nu este usor, mai ales ca aici vorbim despre fantome, situatii destul de periculoase in care ajunge magistratul nostru si o poveste mult mai complicata, mult mai dramatica decat parea la inceput.

In astfel de seriale coreene de comedie, precum Alangsattojeon (Arang and the Magistrate), care contin si elemente ale fantasticului, imbinate cu drame si povesti de dragoste, nimic nu este ceea ce pare. Atunci cand ai capacitatea de a vedea fantome, nimic nu poate sa fie normal, asta insemnand ca acest serial coreean este anormal de amuzant, in anumite momente si destul de serios, in altele, tocmai pentru a contine toate acele elemente care te fac sa vrei sa-l urmaresti in continuare, nelasand loc de plictiseala, chiar daca Alangsattojeon (Arang and the Magistrate) contine 20 de episoade.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *