Athena: Jeonjaeng-ui Yeoshin – Athena: Goddess of War

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Athena Jeonjaeng-ui Yeoshin Athena Goddess of War

Athena: Jeonjaeng-ui Yeoshin (Athena: Goddess of War) face parte din categoria seriale coreene de actiune, unde totul se petrece intr-un viitor apropiat, unul care doreste sa existe iar unitate intre Coreea de Sud si Coreea de Nord. Athena: Jeonjaeng-ui Yeoshin (Athena: Goddess of War) este un serial coreean ce a fost lansat la sfarsitul anului 2010 si care contine un numar total de 20 de episoade.

Athena: Jeonjaeng-ui Yeoshin (Athena: Goddess of War) este despre un viitor in care cele doua parti ale aceleiasi natiuni, ajung sa fie iar impreuna, sau cel putin asta se incearca. Totul ar fi posibil cu ajutorul unei noi tehnologii din domeniul energiei nucleare, care le-ar permite celor din Coreea de Sud, sa stranga suficiente fonduri, necesare unei operatiuni atat de insemnate. Tehnologiile moderne, noi, care pot produce atat de multi bani, starnesc si interese din partea celor care ar vrea sa puna si ei mana pe ele, deci necesita o protectie pe masura valorii lor. Atfel, este infiintat un nou serviciu secret, care sa monitorizeze orice activitate suspecta in legatura cu noua tehnologie, in special a celor din Coreea de Nord.

El, unul dintre personajele principale ale acestui serial coreean de actiune, si-a dorit mereu sa fie un agent secret care sa aiba parte de acea viata palpitanta pe care o vedea in filme, asa ca s-a bucurat enorm cand a fost selectat pentru a face parte din unitatea speciala respectiva. Din pacate, ajunge sa-si dea seama ca viata de agent secret nu este la fel de palpitanta pe cum o credea el, cel putin nu in cazul lui si nu pentru moment. Acesta trebuie sa aiba grija de catre coreenii care ar dori sa tradeze si sa fuga in Coreea de Nord.

Toata monotonia dispare atunci cand este trimis in Italia, impreuna cu noua sa colega, pentru a dejuca planurile unor teroristi nord-coreeni. Colega acestuia provine din Coreea de Nord, acolo de unde a fugit pentru a ajunge in Coreea de Sud si a face parte din acea unitate speciala. Lucrurile incep sa devina din ce in ce mai spectaculoase, atunci cand chiar fiica presedintelui Coreei de Sud este rapita de catre teroristi. In ideea de a negocia cu acestia, autoritatile sud-coreene trimit si mai multi agenti speciali in Italia, pentru a incerca sa salveze viata fetei celui mai important om din stat.

De aici inainte, avem parte de tot felul de scene de actiune, dragoste, drama si multe conspiratii, unele care dau sarea si piperul unor astfel de seriale coreene. Se ajunge ca dintr-un tantar, sa se faca un armasar, toata siguranta lumii fiind pusa in pericol, daca nu se intervine la timp.

In afara de toate aceste lucruri, mai ramane o singura interbare careia eroii nostri trebuie sa-i afle raspunsul: cine este Athena, cea care conduce din umbra toata aceasta conspiratie?

Va las pe voi sa aflati raspunsul, pentru a nu risipi din misterul care inconjoara acest serial coreean de actiune, nu inainte de a va spune ca merita sa-l vizionati, mai ales daca sunteti fanii acestui gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *