Bimil – Secret Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Bimil Secret Love

Bimil (Secret Love) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde drama de a-ti pierde persoana iubita, intr-un accident rutier, este mult prea mare si greu de suportat, mai ales ca in spatele nefericitului eveniment, se ascund multe minciuni, tradari si alte astfel de fapte negative. Bimil (Secret Love) este un serial coreean ce a debutat in luna septembrie, a anului 2013 si care contine un numar total de 16 episoade.

Bimil (Secret Love) este povestea lui si a ei, doua vieti total diferite, insa care se intrepatrund atunci cand intunericul isi face loc in viata lor. El este un tanar destul de aratos, inteligent si care provine dintr-o familie foarte bogata. Cum nu prea exista persoana perfecta in aceasta lume, pe langa toate calitatile si realitatile din viata lui, discutam si despre o persoana care are un suflet nu tocmai bun, un om pentru care cei din jur reprezinta o cantitate neglijabila, una pe care o poate invarti el pe degete, cum vrea si cand vrea.

Acesta ajunge sa-si piarda iubita, intr-un accident rutier, atunci cand vinovatul de producerea acestuia mai si fuge de la locul faptei. Cu ocazia acestui eveniment nefericit, ajunge sa o intalneasca pe ea, care reprezinta o fata loiala, una care isi iubeste prietenul atat de mult, incat ajunge sa minta ca ea a fost la volanul masinii care a produs accidentul, dupa care a fugit de la locul faptei. Aceasta minciuna facuta cu intentii bune si cu inima curata, o trimite direct in inchisoare. Din pacate, asa cum se intampla de obicei in astfel de cazuri, prietenul ei nu o apreciaza la adevarata sa valoare, fiindca ajunge sa o tradeze si sa-i franga inima celei care i-a dorit intotdeauan doar binele si care a crezut in el.

Pana la urma, baiatul care provine din familia avuta, incepe sa se indragosteasca de ea si, pe masura ce timpul trece, secretele incep sa apara la iveala. Tot ceea ce a stat pentru mult timp ascuns intr-un trecut negru, ajunge sa vada lumina zilei si sa puna la grea incercare dragostea oamenilor.

Vor reusi ei sa treaca peste tot ceea ce a fost in trecut si sa priveasca viitorul cu alti ochi, mai ales ca dragostea dintre ei este una puternica si sincera sau vor fi ingenunchiati de fantomele trecutului, cele care nu dispar prea usor din vietile oamenilor, mai ales cand discutam despre intamplari atat de grave?

Bimil (Secret Love) este acel gen de serial coreean de dragoste, in care intamplarile atat de dramatice, ajung sa faca loc povestilor de dragoste, chiar daca trecutul apare mereu in gandurile oamenilor, stiind fiind faptul ca intamplarile negative din vietile tuturor, sunt retinute mult mai usor decat cele pozitive. Pana la urma, viata merge inainte si trebuie sa trecem cu totii peste toate problemele care apar in calea noastra, indiferent de cat de grave ar fi acestea. Dragostea vindeca totul, mai ales atunci cand ea porneste din inima, nu din interese. La fel se intampla si cu timpul, care mai inchide un pic din ranile care au existat in trecut, pentru a ne face sa speram ca in prezent si viitor vom avea parte doar de lucruri bune.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *