Bogosipda – Missing You

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Bogosipda Missing You

Bogosipda (Missing You) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde povestile de iubire din adolescenta, se regasesc si in viitor, pentru a putea sa-si produca pe deplin efectele ce nu au fost posibile mai demult, din cauza unor intamplari dramatice, unele care au avut loc in viata personajelor principale. Bogosipda (Missing You) este un serial coreean ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2012 si care contine un numar total de 21 de episoade.

Bogosipda (Missing You) este despre doi tineri, care in adolescenta au trait o frumoasa poveste de dragoste. Ea avea tot timpul probleme la scoala, fiind mai mereu subiectul de gluma al colegilor sai, din cauza faptului ca tatal acesteia era un criminal. Singurul baiat care ii lua apararea, era chiar prietenul ei, cel care se certa cu toata lumea pentru a o proteja.

Din pacate pentru cei doi, destinele acestora au fost separate, atunci cand amanta bunicului lui, a decis sa plateasca oameni pentru a-i rapi, deoarece ea se certa cu tatal baiatului, pentru o anumita suma de bani. Planul era sa-l rapeasca doar pe el, insa din cauza faptului ca fata a asistat la toata desfasurarea de evenimente, incercand sa-si salveze iubitul, a cazut si ea victima rapitorilor.

Intr-un final, baiatul este scapat de catre tatal acestuia din mainile celor care il rapisera, si, mai mult de atat, acesta ii mituieste pe rapitori si pe politisti sa o declare moarta, pentru ca toti credeau ca ea a decedat. Din fericire pentru aceasta, fata a fost salvata chiar de catre baiatul celei care planuise toata actiunea, un politist fiind omorat de catre acesta atunci cand incerca sa scape de el.

Anii au trecut si ce doi sunt acum adulti. El a devenit un detectiv apreciat de catre colegii sai, unul hotarat sa o gaseasca, pentru ca in sinea lui nu a acceptat niciodata ideea ca ea a murit, simtind ca este inca in viata. Ea este acum un designer vestimentar si se afla intr-o relatie chiar cu baiatul celei care a ordonat rapirea ei.

Evident ca toata aceasta situatie nu poate sa conduca inspre lucruri tocmai bune, mai ales ca cei doi o iubesc si sunt in stare de orice pentru ea. Ca intotdeauna, fata este cea care decide mereu, iar o dragoste atat de puternica, aparuta in perioada adolescentei, nu poate fi uitata atat de usor.

Bogosipda (Missing You) este un serial coreean de dragoste, care la inceput iti poate parea ca acesta contine o poveste destul de incalcita, insa, pe masura ce te obisnuiesti cu actiunea si personajele principale, incepi sa-ti dai seama ca nu este chiar atat de complicat pe cat credeai prima data. In Bogosipda (Missing You) se trece usor de la o stare la alta, de la dragoste la drama, de la sentimente frumoase, la unele mai putin pozitive, totul realizat pentru a nu-ti da prilejul sa te plictisesti nici macar o clipa, pe toata durata vizionarii acestuia, incepand chiar cu primul episod, pana la final. Bogosipda (Missing You) este un serial coreean de vazut, de catre toti fanii acestui gen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *