Boseureul Jikyeora – Protect the Boss

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Boseureul Jikyeora Protect the Boss

Boseureul Jikyeora (Protect the Boss) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde actiunea se impleteste cu dragostea si rivalitatea, pentru a scoate la iveala atat ceea ce este mai rau in oameni, precum si lucrurile pozitive care exista in fiecare persoana, doar ca, uneori, acestea trebuie descoperite. Boseureul Jikyeora (Protect the Boss) este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2011 si care contine 18 episoade.

Personajul principal feminin al acestui serial coreean de comedie, este reprezentat de catre o fata care nu are un trecut tocmai frumos, asta pentru ca viata a impins-o catre tot felul de situatii complicate, in care actiunile ei nu au respectat legea. Daca asta nu era de ajuns, nici macar nu a avut parte de o educatie asa cum trebuie, lipsa diplomelor care sa ateste ca a terminat anumite etape de invatamant, fiind o problema majora in a-si gasi un loc de munca.

Cu toate acestea, nu doreste sa se lase doborata de problemele trecutului si spera la un viitor mai bun, unul in care sa nu mai aiba probleme cu legea, asa cum a avut atunci cand era adolescenta. Chiar daca toate sansele par a fi impotriva ei, nu cedeaza si incearca sa-si gaseasca un loc de munca.

Se pare ca norocul incepe sa-i surada, atunci cand merge sa sustina un interviu in cadrul unei companii mari. Nu este tocmai un interviu clasic si plicticos, ci se pune accent mai mult pe creativitatea, pe spontaneitatea si inteligenta ei. Desi nu prea a fost ea pe la scoala, asta nu inseamna ca este o persoana pe care sa nu o duca mintea. O persoana educata nu inseamna neaparat ca este si una inteligenta. Ea este o fata desteapta, chiar daca nu prea a avut parte de mula scoala in viata ei.

Cel care a fost uimit de felul in care ea vede lucrurile si de puterea de a le interpreta, decide sa o angajeze. Acesta nu este nimeni altul decat verisorul fiului companiei. Intre cei doi veri exista o rivalitate veche, pentru ca daca acesta care a angajat-o este un om riguros, serios, capabil si pe care iti poti pune baza, celalalt, este exact opusul lui: neserios, copilaros, imatur si un om care are multe complexe.

Din pacate pentru ea, care credea ca lucrurile au inceput sa se indrepte in viata ei, odata cu acest loc de munca pe care nu se astepta sa-l obtina, este distribuita ca secretara a verisorului imatur. Asta inseamna ca va trebui sa lupte din greu pentru a-si mentine locul de munca, cat si pentru a incerca sa-l schimbe pe omul care ii este sef si a-l aduce pe calea cea buna.

La inceput, cei doi nu prea se inteleg deloc, insa, cu timpul, acestia ajung sa se simta foarte bine unul in compania celuilalt, mai ales ca ea l-a ajutat foarte mult, reusind sa-i mai reduca din defecte, pe care le-a inlocuit cu multe calitati.

Si daca va spuneam ca intre cei doi veri exista o rivalitate foarte puternica, care a mers pana acolo incat acestia si-au dorit aceeasi femeie, in trecut, la fel se intampla si acum. Ambii se simt foarte atrasi de aceasta noua persoana aparuta in viata lor si depun toate eforturile pentru a reusi sa aiba parte de dragostea acesteia.

Ea nici nu vrea sa auda de o relatie cu vreunul dintre ei, fiindca nu doreste sa-si piarda locul de munca, insa, pana la urma, dragostea este cea care decide calea pe care trebuie sa o apuce, totul fiind presarat cu foarte mult umor, ca doar discutam despre un serial coreean de comedie.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *