Cheonmanbeon Saranghae – Loving You a Thousand Times

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cheonmanbeon Saranghae Loving You a Thousand Times

Cheonmanbeon Saranghae (Loving You a Thousand Times) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acesta continand mai multe povesti de iubire, insa si drame, precum cea prin care trece un cuplu care nu poate avea copii. Cheonmanbeon Saranghae (Loving You a Thousand Times) este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2009 si care contine un numar total de 55 de episoade, ceea ce-l plaseaza si in categoria serialelor coreene neobisnuit de lungi, in comparatie cu majoritatea acestora.

Cheonmanbeon Saranghae (Loving You a Thousand Times) este povestea unui cuplu foarte fericit, in care cei doi se iubesc foarte mult, atat de mult incat au decis sa-si uneasca destinele pentru totdeauna. Cu toate acestea, cei doi simt ca viata lor nu este completa daca nu au si un copil, asa ca incearca de ceva timp sa conceapa fructul iubirii lor, insa, din pacate pentru ei, nu reusesc. Vazand acest lucru, mama acestuia merge la nora ei si ii propune sa gaseasca o mama surogat, insa fara sa-i spuna si fiului ei, pentru ca, probabil, nu ar fi fost de acord cu o astfel de varianta. Ea accepta si acum mai trebuie sa gaseasca doar mama de imprumut, cea care sa sustina sarcina.

O gasesc in persoana unei fete care provine dintr-o familie foarte saraca. Cum saracia vine la pachet si cu alte necazuri, tatal fetei sufera de o boala cronica, asa ca aceasta este nevoita sa gaseasca resurse financiare pentru a-l ajuta. Este evident faptul ca accepta sa devina mama surogat, purtand in pantecele ei copilul respectivului cuplu.

Povestea incepe sa se complice un pic, atunci cand fata care devine mama surogat, se indragosteste de fratele mai mic al celui caruia ii poarta copilul. De aici apar tot felul de ganduri, in legatura cu relatia dintre aceasta si cel de care se indragosteste, precum si despre bebelusul pe care ea incepe sa-l considere, ca orice mama, ca fiind al ei.

Daca lucurile nu erau destul de complicate, fratele mai mic descopera ca a fost conceput de catre tatal sau si de amanta acestuia, incepand sa inteleaga motivul pentru care cea pe care o considera drept mama sa naturala, nu l-a iubit niciodata, preferand sa-si indrepte dragostea catre fratele sau mai mare. Asta conduce inspre tot felul de sentimente contradictorii, confuzie si drama de a nu fi cine credeai tu ca esti.

Cheonmanbeon Saranghae (Loving You a Thousand Times) este acel serial de dragoste, care contine o multime de momente dramatice, insa si povesti frumoase de iubire. Pe langa toate acestea, in Cheonmanbeon Saranghae (Loving You a Thousand Times) poti vedea adevarate povesti de viata, unele care poti fi intalnite oriunde, indiferent de cultura, precum si rezolvarea la acestea, deci este o adevarata lectie in legatura cu ceea ce poate interveni in destinele oamenilor. Chiar daca vorbim despre un serial coreean lung, avand 55 de episoade, Cheonmanbeon Saranghae (Loving You a Thousand Times) nu plictiseste, din contra, te tine atent pe tot parcursul desfasurarii acestuia, de la primul si pana la ultimul episod, de aceea va invit sa-l urmariti, deoarece merita.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *