Cheonsaui Yuhok – Temptation Of An Angel

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Cheonsaui Yuhok Temptation Of An Angel

Cheonsaui Yuhok este reprezentantul acelor seriale coreene de actiune, care au in centrul lor razbunarea ca metoda de a lamuri anumite probleme ale trecutului. Temptation Of An Angel a fost lansat inspre sfarsitul anului 2009, acest serial coreean avand un sezon si 21 de episoade.

Cheonsaui Yuhok este din categoria acelor seriale coreene invaluite de multe sentimente de dragoste, insa numai din partea unei persoane. Atunci cand iubirea vine numai dintr-un singur sens, lucrurile nu au cum sa se indrepte inspre ceva frumos, mai ales in cazul in care nu numai ca nu exista o dragoste adevarata din ambele parti, ci o dorinta apriga de razbunare, una pe care tu nu o cunosti si nici nu vrei sa afli despre ea, deoarece nu ai crede niciodata ca persoana careia tu i-ai oferit cele mai pure sentimente ale tale, este un adevarat monstru care doreste doar sa-ti faca rau. Cat mai mult rau.

De aceasta data, in serialul coreean Temptation Of An Angel, el o iubeste pe ea cu multa pasiune, ii ofera o dragoste cat se poate de sincera, motiv pentru care decide sa o ia de nevasta. Ea, din cauza faptului ca familia sotului ei i-a pricinuit multe neplaceri rudelor ei, decide ca este cazul sa se razbune pe nevinovatul, inocentul, ei barbat, asa ca toata aceasta casatorie dintre cei doi este una care are toate ingredientele unei drame in care razbunarea este prezenta din plin.

La scurt timp dupa ce s-au casatorit, el are un grav accident de masina, din cauza caruia ajunge in coma. Dupa ce isi revine, afla de planurile de razbunare ale sotiei sale, asa ca decide sa-i raspunda cu aceeasi moneda. Isi schimba infatisarea, apeland la chirurgia plastica, dupa care isi modifica si identitatea, totul cu scopul de a se razbuna pe sotia care nu a stiut sa-i aprecieze sentimentele si care aproape ca l-a omorat.

Asemenea seriale coreene, precum Temptation Of An Angel, abunda de motive de razbunare, din partea ambelor tabere, unele mai mult sau mai putin indreptatite. Este incredibil cum niste sentimente frumoase, se pot transforma foarte repede in adevarate drame, mai ales daca iubirea pe care tu ai oferit-o cu inima deschisa, ti-a fost intoarsa sub forma unei razbunari pe care nu o meriti.

Oamenii pot trece foarte usor de la o stare la alta, motive sa aiba. In serialul coreean Cheonsaui Yuhok, motivele sunt prezente, metodele de razbunare la fel, iar pentru toate aceste lucruri vi-l recomand cu placere.

Temptation Of An Angel reprezinta o adevarata tentatie a unui inger, dar acel inger nu este unul real, unul care sa merite acest statut, ci unul care doar poarta acest chip, insa sufletul ii este mai negru decat al celui mai intunecat diavol.

Toate aceste seriale coreene de actiune, razbunare, asa cum este si Cheonsaui Yuhok, aduc la lumina faptul ca oamenii pot fi cele mai minunate fiinte de pe Pamant, insa, in acelasi timp, acestia se pot transforma foarte repede si in niste persoane ingrozitoare, unele care nu se dau in spate de la a aduce cat mai multa suferinta semenilor lor.

De asemenea, astfel de seriale coreene ne invata si faptul ca nu putem avea niciodata incredere deplina in niste necunoscuti, cu atat mai mult cu cat persoanele din jurul nostru, cele pe care le iubim si in care ne putem toata increderea, ne pot insela si acestea asteptarile.

Urmarind acest serial coreean, concluzia ar fi ca toti oamenii trebuie sa fie prevazatori, fiindca oricat de bine ai crede ca stii o persoana, nu poti afirma niciodata ca o cunosti in totalitate.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *