Chongriwa Na – Prime Minister and I

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Chongriwa Na Prime Minister and I

Chongriwa Na (Prime Minister and I) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde aparentele pot fi destul de inselatoare, fie ca discutam despre politica sau viata de jurnalist al unei publicatii de scandal, iar toate dramele care apar din cand in cand in destinele oamenilor, se transforma, din fericire, in povesti de iubire. Chongriwa Na (Prime Minister and I) este un serial coreean ce si-a facut debutul in luna decembrie, a anului 2013, si care contine un numar total de 17 episoade.

Chongriwa Na (Prime Minister and I) este despre cum vietile oamenilor nu sunt intotdeauna asa cum si-au dorit ei, chiar daca uneori asa ni se pare. Sunt unele cazuri, cand ajungi sa spui ca esti implinit din toate punctele de vedere, insa, atunci cand te astepti mai putin, destinul se arata nemilos cu tine si ti-i rapeste pe cei dragi, lasandu-te sa te zbati singur si sa te intrebi de ce ti s-a intamplat tocmai tie acest lucru. Aceasta este povestea lui, cel mai tanar premier din istoria Coreei de Sud, care este apreciat de catre toata lumea pentru onestitatea de care da dovada si care pare sa aiba o viata perfecta, chiar daca in realitate lucrurile nu stau chiar asa.

Una este ceea ce cred oamenii despre tine si alta ceea ce simti tu cu adevarat. Chiar daca au trecut destui ani de la acea intamplare nefericita, drama de a-si pierde jumatatea intr-un accident auto si-a pus amprenta, din acel moment, asupra intregii sale existente. Nu doar ca si-a pierdut persoana pe care o iubea atat de mult si alaturi de care spera sa poata trai toata viata, dar a ramas si fara sprijinul de care avea mare nevoie, pentru a putea sa-i creasca asa cum trebuie pe cei trei copii pe care ii au impreuna, el nefiind cel mai priceput tata din aceasta lume, chiar daca isi da toata silinta. Copiii au nevoie de ambii parinti, in special de mama.

De cealalta parte, ea este o tanara jurnalista, una la fel de neindemanatica precum el, insa care viseaza la o cariera frumoasa in domeniul pe care si l-a ales, dorind sa ajunga o scriitoare celebra, chiar daca deocamdata trebuie sa se multumesca doar cu rolul de angajat al unui ziar de scandal. Desi nu este tocmai multumita de munca ei si nici nu se poate spune ca exceleaza in domeniu, fiind dese ocaziile in care greseste si se face de ras, spera sa prinda, pana la urma, subiectul vietii sale, acesta fiind si motivul pentru care nu-l scapa din ochi nici macar un moment pe respectivul prim-ministru. In plus, trebuie sa munceasca din greu, pentru a-si ajuta tatal, cel care este grav bolnav.

Din toata aceasta joaca de-a soarecele si pisica, intre cei doi incep sa apara anumite sentimente destul de confuze prima data, unele care se transforma, treptat-treptat, intr-o frumoasa poveste de dragoste.

Chongriwa Na (Prime Minister and I) este despre faptul ca daca ieri ti s-au intamplat lucruri groaznice, iar astazi viata ti se pare imposibila, maine poate rasari iar soarele pe strada ta, atat timp cat nu incetezi sa speri.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *