Dakchigo Kkotminam Baendeu – Shut Up Flower Boy Band

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Dakchigo Kkotminam Baendeu Shut Up Flower Boy Band

Dakchigo Kkotminam Baendeu face parte din acele seriale coreene muzicale, cu adolescenti, in care gasesti muzica de buna calitate, impreuna cu povesti de viata, de dragoste si drame, pentru ca iubirea nu ar mai fi frumoasa daca nu ar exista si anumite incercari prin care cei care doresc sa ajunga la ea, sunt nevoiti sa treaca.

Shut Up Flower Boy Band (denumirea in engleza a acestui serial coreean) a fost lansat la inceputul anului 2012, in Coreea de Sud si reprezinta povestea mai multor tineri care pleaca dintr-o lume a muzicii underground, intr-una total diferita, necunoscuta lor, cea a unui liceu in care trebuie sa se supuna regulilor de acolo, unde nu ei sunt starurile, ci noii veniti care doresc sa se impuna.

Acest lucru va fi realizat cu greu, pentru ca atunci cand tu esti o vedeta in lumea ta si toata lumea te apreciaza, este greu sa te impui intr-un spatiu nou, pe care nu-l cunosti si dupa ale carui reguli trebuie sa joci pentru a fi acceptat. Shut Up Flower Boy Band reprezinta acele seriale coreene unde batalia se da la nivel de note muzicale, unele care parca nu mai rasuna asa cum ar trebui, din cauza ca acustica noului loc pare sa nu te cunoasca si nici nu vrea sa te asculte pana nu incerci si tu sa te conformezi noilor cerinte.

In aceste seriale coreene cu adolescenti, acolo unde bataliile din interiorul tinerilor se dau nu numai la nivel muzical, ci si din punctul de vedere al sentimentelor de dragoste, al dramelor pe care le traiesc, vedem tot felul de intamplari care ne fac sa ne gandim la perioada copilariei noastre, atunci cand ne zbateam si noi sa reusim sa facem ceva, sa fim luati in seama. Chiar daca in astfel de seriale coreene diferenta de cultura dintre noi si ei este vizibila, cu totii am trecut prin astfel de framantari care se puteau transforma in drama, fiindca nu aveam varsta necesara pentru a le judeca asa cum trebuie. Insa asta este frumusetea vietii de adolescent: sa nu stii ce va urma, sa nu stii ce sa faci, sa nu cunosti tainele iubirii, sa faci anumite lucruri pe care mai tarziu sa le regreti sau de care sa te bucuri si care se vor transforma in ceea ce oamenii numesc experienta de viata.

In astfel de seriale coreene, precum Dakchigo Kkotminam Baendeu, trecerea de la un nivel mai mic, la unul superior, inseamna multe batalii pe care trebuie sa le dai cu viata, sa incerci sa-ti dai seama ce inseamna adevarata prietenie, sa vezi care sunt pasiunile tale in viata si daca poti sa fii cel mai bun atunci cand vine vorba de ele.

Shut Up Flower Boy Band apartine acelui tip de seriale coreene in care adolescentii incearca sa-si gaseasca locul lor in lumea muzicala, sa lege si mai strans prieteniile existente, sa descopere iubirea, dragostea, adevarata, sa treaca prin dramele si incertitudinile vietii, pentru ca la final sa se bucure de gloria care apartine numai celor care spera si cred ca pot reusi.

Dakchigo Kkotminam Baendeu – Shut Up Flower Boy Band trebuie trecut la categoria seriale coreene pe care trebuie sa le vedeti, in calitate de persoane tinere care doresc sa afle unele rezolvari la problemele lor sau de persoane adulte care doresc sa retraiasca perioada cand erau si ele la inceput de drum.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *