Deokingtuheocheu – The King 2 Hearts

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Deokingtuheocheu The King 2 Hearts

Deokingtuheocheu (The King 2 Hearts) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde fictiunea se impleteste cu iubirea, pentru a scoate la iveala atat situatii care nu exista in Coreea de Sud a zilelor noastre, cat si elemente comune tuturor oamenilor, cum ar fi acele povesti frumoase de amor. Coreea de Sud este situata intr-un univers paralel, deoarece aceasta este guvernata de o monarhie constitutionala, care se trage din dinastia Joseon. Deokingtuheocheu (The King 2 Hearts) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2012 si care contine un numar total de 20 de episoade.

Personajul principal masculin al acestui serial coreean de dragoste, este reprezentat de catre un print, care pe cat de aratos este, pe atat de nepasator fata de toti si toate se arata. In calitate de print mostenitor, el ar trebui sa urmeze la tronul Coreei de Sud, dar numai aducerea in discutie a acestui subiect, ii creeaza disconfort destul de mare. Printului nostru nu-i pasa nici de politica, nici de eventuala calitate de rege pe care ar putea sa o dobandeasca, ci doar de traiul bun, de bani si de distractie. Tot ceea ce are legatura cu treburile serioase si care necesita responsabilitate, maturitate, pe el il plictiseste si nici macar nu doreste sa auda despre asa ceva.

Totul se schimba in viata acestuia, atunci cand actualul rege il pacaleste si-l face sa se inscrie la un curs militar, ce reprezinta o colaborare intre Coreea de Sud si Coreea de Nord, in incercarea de a-l aduce pe calea cea buna, de a-l face sa se maturizeze.

Acolo o intalneste pe ea, o femeie frumoasa, care face parte din fortele speciale ale Coreei de Nord, fiind si fata unui comandant al armatei tarii respective. Spre deosebire de el, ea este o persoana responsabila, careia ii place munca pe care o are si pe care incearca sa si-o indeplineasca pe cat de bine poate. Cei doi trebuie sa lucreze impreuna, iar acest lucru, la inceput, nu le este deloc pe plac. Fiind caractere diferite, cei doi nu prea reusesc sa se inteleaga deloc, insa tocmai din aceste mici conflicte si nepotriviri apare dragostea.

Dragostea trebuie sa apara oricum, ca vor ei sau nu, pentru ca acestia devin logodnici peste noapte, atunci cand cei doi nu pot decat sa asiste cum o nunta aranjata le este pusa pe tava, in incercarea de a restabili relatiile de prietenie dintre cele doua tari. De acum nu mai merge cu jumatati de masura, ci trebuie sa lase in spate toate conflictele de pana atunci si sa se inteleaga, daca doresc sa aiba o viata fericita, mai ales ca intre ei dragostea nu este una aranjata, ci cat se poate de veridica.

Si tocmai cand incercau cei doi sa vada ce vor face in continuare si cum isi vor consuma povestea de iubire, regele si sotia acestuia sunt asasinati de catre un grup terorist, care doreste preluarea puterii in stat. Ajuns rege mult mai repede decat se astepta si isi dorea, este prins nepregatit, insa acesta incepe sa isi ia rolul in serios, mai ales ca tara are nevoie de un nou conducator puternic.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *