Deurim Hai 2 – Dream High 2

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Deurim Hai 2 Dream High 2

Deurim Hai 2 (Dream High 2) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, in care avem parte de foarte multa muzica pop din Coreea de Sud, precum si multe povesti frumoase de dragoste, unele pe care tinerii indragostiti le traiesc in ideea de a ne reaminti noua perioada liceului si toate acele momente care s-au transformat din placere de moment, in amintiri placute. Deurim Hai 2 (Dream High 2) este acel serial coreean care, dupa cum ne putem da seama din denumirea acestuia, reprezinta sezonul al doilea al productiei TV care poarta acelasi titlu, Deurim Hai (Dream High), cel despre care v-am povestit si eu pe aici. Deurim Hai 2 (Dream High 2) a fost lansat la inceputul anului 2012 si contine un numar total de 16 episoade.

La fel ca in primul sezon al acestuia, actiunea din Deurim Hai 2 (Dream High 2) se concentreaza in jurul muzicii pop a Coreei de Sud, a legaturilor puternice pe care aceasta le leaga intre tinerii care au interese comune, care conduc inspre tot felul de drame prin care adolescentii sunt nevoiti sa treaca, precum si prin multe povesti de dragoste sincera. Pe langa toate acestea, liceul din care fac parte respectivii adolescenti se confrunta cu tot felul de probleme financiare grave, fiind declarat falimentar. Dupa falimentul liceului, in incercarea de a fi salvat, acesta este preluat de catre o companie mare, una care doreste sa vina cu ai sai profesori. Intre acesti profesori noi si adolescentii care aveau deja destule probleme, se isca tot numeroase conflicte, unele care nu par sa conduca inspre ceva bun.

In astfel de seriale coreene cu adolescenti, precum Deurim Hai 2 (Dream High 2), pe langa muzica pop spre care se indreapta tinerii si care este la mare cautare in Coreea de Sud, poti vedea si destule drame peste care acestia sunt nevoiti sa treaca. Unul dintre elevi este fortat sa aiba de a face cu o situatie pe care nimeni nu si-ar dori-o, si anume, inevitabilul divort al parintilor sai. Pentru a scapa de drama care a aparut dintr-o data in viata sa, acesta alege sa caute refugiul respectivului liceu, in prima faza urmand lectii de actorie, ca mai tarziu sa realizeze ca muzica pop coreeana este ceea ce i s-ar potrivi cel mai bine. Pe langa muzica pop, acestuia ii place mult si de colega lui, cea care chiar daca nu are vreun mare talent la muzica, a intrat la liceu cu o nota foarte mare. Intre cei doi apar si alti pretendenti la inima fetei, precum si alte fete care sa fie atrase de cei din preajma lor, rezultand un fel de povesti incrucisate de iubire. De aici si pana la tot felul de situatii amuzante pentru noi, dramatice pentru cei care sunt nevoiti sa treaca prin ele, nu mai este decat un pas. Un pas care este facut din plin, chiar apasat as spune.

Deurim Hai 2 (Dream High 2) are locul sau aparte in aceste seriale coreene cu adolescenti, pentru ca nu este doar despre muzica si atat, chiar daca muzica ocupa un loc important in acesta. Deurim Hai 2 (Dream High 2) mai este si despre dragoste, despre acea dragoste care apare intre adolescenti, una foarte puternica, una care are o intensitate la fel de mare precum a unui foc, insa daca nu exista priceperea, experienta, de a fi pretuita, se stinge la fel de repede precum a aparut. Aceasta dragoste intre adolescenti apare pe fondul faptului ca acestia impart lucruri comune, cum ar fi dragostea pentru muzica si, in general, pentru arta. Muzica este cea care ii apropie, fiindca in lipsa ei poate acestia nu s-ar fi cunoscut niciodata. In vietile oamenilor sunt multe momente in care ei si-ar dori sa fie impreuna cu diferite persoane, insa nu exista acel lucru care sa-i apropie, care sa ii aduca laolalta. In astfel de seriale coreene cu adolescenti, muzica este cea care face legatura intre oameni si dragoste. Dragostea pentru muzica se transforma, incetul cu incetul, in dragoste pentru si fata de oameni.

Cu totii isi doresc sa ajunga niste staruri ale muzicii coreene, unii adorati de catre toata lumea, insa mai trebuie sa vrea si destinul. In cazul acestor adolescenti din Deurim Hai 2 (Dream High 2), destinul a spus ca unii dintre ei trebuie sa ajunga compozitori, altii regizori, producatori muzicali, staruri sau, de ce nu, profesori in respectivul liceu. Destinul este diferit de la o persoana la alta si, de cele mai multe ori, nu se potriveste cu lucrurile pe care ni le dorim noi cel mai mult in viata. Niciodata nu poti sa spui ca ti-a iesit tot ceea ce ai vrut tu, fiindca altfel nu am mai fi oameni. Cateodata poate nici nu iti iese fiindca nu exista potrivire intre tine si respectiva dorinta. Exact ca in cazul elevei care dorea sa ajunga sa cante, insa care nu avea voce deloc, lucru pe care l-a realizat si ea pana la urma. De asemenea, de multe ori, ceea ce ne dorim noi nu reprezinta ceea ce vrem cu adevarat, ci doar niste ambitii de moment, unele de care ne plictisim chiar pana sa ajungem la ele, insa, chiar daca o facem, ne dam seama ca ne-am consumat forta inutil, in loc sa realizam ceea ce ne place cu adevarat.

Deurim Hai 2 (Dream High 2) este despre visuri, adica despre dorintele oamenilor, indiferent care ar fi acestea. Fie ca vorbim despre cele sentimentale, fie ca discutam despre cele legate de cariera. Fiecare om are o idee despre ceea ce ar dori el sa faca in viata, insa putini reusesc sa si-o indeplineasca. Multi nu ajung niciodata la ceea ce doresc ei cu adevarat si care li se si potriveste, pentru ca le este teama sa incerce si daca o fac, renunta la prima furtuna care le apare in care. Intotdeauna, dar intotdeauna, dorintele trebuie sa fie urmate de ambitie. In lipsa ambitiei nu poti realiza nimic, cu atat mai mult sa ajungi un star al muzicii pop coreene, o muzica plina de adolescenti avizi de afirmare.

Deurim Hai 2 (Dream High 2) este tipic acelor seriale coreene cu adolescenti, unde dramele acestora sunt destule, pentru a le accentua conditia si a ne face pe noi sa le urmarim evolutia cu si mai mare interes. Cu totii trecem prin tot felul de drame in viata, dar sunt unele momente cand chiar nu mai stim ce sa facem, asta daca vorbim despre cele prezente sau nu am stiut cum sa procedam, daca discutam despre dramele trecutului. Intotdeauna putem invata cum sa actionam, cum sa ne comportam, cum sa trecem peste anumite situatii in viata, indiferent de cat de mari sau mici suntem. Niciodata nu poti spune ca esti suficient de invatat, incat sa nu mai poti acumula cunostinte. Astfel de seriale coreene cu adolescenti iti prezinta dramele tinerilor, niste drame prin care este posibil sa fi fost nevoit sa treci chiar tu sau prietenii, cunostintele tale. Toate aceste situatii nu te pot lasa indiferent, oricat de tare ai fi sau oricat de puternic te-ai considera, reusind sa sensibilizeze si cea mai impietrita inima.

Pe langa dramele pe care le poti vedea in Deurim Hai 2 (Dream High 2), mai poti observa si partea buna a lucrurilor, care consta in povestile frumoase de dragoste dintre adolescenti. Acele povesti de dragoste care apar de nicaieri si care au farmecul lor, unul pe care nu il mai poti vedea la alte varste, fiindca atunci oamenii sunt mai mult preocupati de tot felul de avantaje materiale, sociale sau de alta natura si mai putin de iubire. Acele povesti de dragoste sincera, una care arde precum flacarile unui foc care se inteteste de la o zi la alta si care nu poate fi stins nici de catre cel mai bun pompier. Focul nu trebuie stins, focul trebuie consumat. Asta si fac tinerii, isi vad de povestile lor de iubire, unele in care mai apar si situatii incordate, insa care nu se pot opune prea mult timp, daca dragostea lor este sincera si reala.

Deurim Hai 2 (Dream High 2) contine toate acele elemente pe care fanii acestui gen le pot dori, de la muzica de buna calitate, pana la povesti frumoase de dragoste, umor si multa actiune. Desigur, si drama face parte din peisaj, insa se spune ca atunci cand nu exista si mici probleme, nici dragostea nu poate fi la fel de intensa. Pentru a putea arde, dragostea are nevoie de combustibil, iar acesta este asigurat de toate acele momente in care nu esti sigur daca te iubeste si ea, sau daca este cu gandul doar la tine si invers. Din fericire, in acest serial coreean cu adolescenti, dragostea este prezenta din plin, ceea ce nu ne poate decat bucura privirea, fiindca nu exista sentiment mai frumos pe lumea aceasta. Acea dragoste in care nu este vorba despre bani sau despre altfel de interese materiale, ci doar de iubire sincera si de tot felul de astfel se sentimente frumoase. Tocmai asta face din Deurim Hai 2 (Dream High 2) un serial coreean unic, unul care chiar daca se afla la sezonul al doilea, este la fel de bun precum primul. Rar poti vedea continuari la fel de reusite, fie ca vorbim despre filme sau seriale, insa Deurim Hai 2 (Dream High 2) face parte din categoria productiilor TV ale Coreei de Sud, care reusesc sa te acapareze din primul moment, chiar daca ai un usor sentiment de déjà vu, tocmai pentru ca a mai existat un sezon inainte de acesta.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *