Donui Hwashin – Incarnation of Money

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Donui Hwashin Incarnation of Money

Donui Hwashin (Incarnation of Money) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde putem vedea ca dramele trecutului sunt razbunate de catre cel care a ramas fara suportul familiei, din cauza faptului ca anumite persoane au pus ochii pe averea parintilor acestuia. Donui Hwashin (Incarnation of Money) este un serial coreean ce a fost lansat in luna februarie, a anului 2013, si care contine un numar total de 24 de episoade.

Donui Hwashin (Incarnation of Money) este un serial coreean de actiune, unde nimic nu este ceea ce pare. Oameni care iti lasa impresia ca sunt integri, care te-au ajutat mult in cariera profesionala, in realitate nu reprezinta altceva decat bestii cu chipuri umane, unele care sunt vinovate de intregul tau destin nefericit.

El a crescut intr-un orfelinat, avand un alt nume decat cel pe care l-a primit la nastere, asta din cauza faptului ca si-a pierdut memoria, precum si sprijinul ambilor parinti. Cu toate ca nu a avut tocmai o viata fericita, acesta a reusit in viata, devenind procuror, adica una dintre cele mai respectate meserii din tara sa. Chiar daca nu a avut parintii alaturi, a primit sprijin din partea unui procuror vechi si cunoscut, cel care parea a fi un om integru si cat se poate de corect. Din pacate, acel procuror este cat se poate de corupt si are un trecut incarcat de pacate foarte mari, fiind cel care a planuit asasinarea tatalui personajului nostru principal. Toate acestea alaturi de amanta tatalui baiatului, care a pus mana pe averea lui, impreuna cu procurorul respectiv. Baiatul i-a surprins pe acestia impreuna, intr-un apartament, auzint tot ceea ce au facut.

Dorind sa se faca dreptate, mai ales ca mama sa a fost cea acuzata de omor, sfarsind prin a fi condamana la inchisoare, se duce si povesteste toata intamplarea avocatului care avea legatura cu respectivul caz, precum si unui reporter. Coruptia atingand cote cum doar pe la noi mai vezi, cei doi nu il ajuta, fiindca sunt mituiti de catre procurorul care i-a ucis tatal.

Stiind ca baiatul cunoaste amanuntele planului sau diabolic, procurorul incearca sa-l omoare si, in timp ce se afla pe urmele sale, cel mic este lovit de catre o masina, pierzandu-si memoria. Cea care l-a accidentat este femeia care se va ocupa cu educatia lui, platind studiile acestuia pentru a ajunge procuror.

Ajuns mare, baiatul incepe sa reconstruiasca sirul nefericit de evenimente, iar dorinta acestuia de razbunare este mult prea mare pentru a mai tine cont de orice. Doreste sa se razbune pe absolut toti ei care au fost implicati in acest caz, de la procurorul care a orchestrat uciderea tatalui sau, pana la amanta acestuia, avocatul corupt al parintilor , ziaristul care a fost si el mituit, precum si procurorul de caz.

Donui Hwashin (Incarnation of Money) este un serial coreean care contine de toate, de la drame foarte mari, care apar atunci cand coruptia este generalizata, pana la povesti frumoase de dragoste, care incearca sa ne transmita ca oricat de multe rele ar exista in aceasta lume, tot poti vedea si o raza de speranta in adancul intuneric.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *