Gaksital – Bridal Mask

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Gaksital Bridal Mask

Gaksital (Bridal Mask) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde toata actiunea are loc in perioada cand Coreea de Sud se afla sub dominatia japonezilor, din aceasta cauza avem parte si de multe lupte pentru recapatarea independentei, de drama din spatele lor, precum si de tot felul de intamplari care mai de care mai spectaculoase, unele care iti vor capta atentia inca din primul moment. Gaksital (Bridal Mask) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai a anului 2012 si care contine un numar total de 28 de episoade. Chiar daca pot parea multe, tinand cont de numarul mediu al episoadelor serialelor coreene, toate acestea sunt interesante, nelasand loc de plictiseala.

Gaksital (Bridal Mask) este povestea a doi frati care traiesc in perioada dominatiei japoneze, una destul de dura si de aspra, de aceea multi considera ca acesta a fost unul dintre cele mai negre momente din istoria Coreei de Sud. In acea perioada in care se desfasoara toata actiunea, in jurul anului 1930, existau destul de multe abuzuri din partea stapanirii japoneze, indreptate asupra populatiei care dorea sa fie iar libera. Tatal celor doi era un om de vaza al societatii sud-coreene, unul care si-a sacrificat intreaga avere pentru a sustine financiar miscarea de independenta. Din pacate, aceasta loialitate fata de tara sa nu i-a adus lucruri bune, din contra, acesta fiind omorat pentru ca viziunea sa era total diferita fata de cea a japonezilor. Nici pentru unul dintre cei doi frati, cel mai mare dintre ei, lucrurile nu au stat prea bine. Acesta a plecat la facultate, reusind sa intre la una dintre universitatile de top ale tarii sale, fiind sustinut de catre fratele sau mai mic si mama acestora. Din nefericire pentru fratele mai mare, si acesta s-a inscris in miscarea de independenta a Coreei de Sud, din aceasta cauza fiind arestat si batut pana a ramas invalid.

Vazand toate aceste lucruri si fiind satul de ceea ce a patit familia sa, din cauza miscarii de independenta, fratele mai mic alege sa devina politist, unul destul de bun, care apara interesele atat ale tarii sale, cat si ale japonezilor. Tocmai cand lucrurile pareau a se mai linisti un pic, atat pentru el, cat si pentru familia sa, apare un misterios om care poarta o masca de mireasa si care face parte din miscarea de independenta. Gaksital (Bridal Mask) face tot ceea ce ii sta in putere pentru a le face viata amara japonezilor si a le reda oamenilor speranta ca poate maine va fi mai bine pentru tara lor. Atat fortele japoneze, cat si cele din Coreea, care le sunt aservite, incerca din rasputeri sa puna mana pe cel care poarta masca de mireasa, pentru a-l pedepsi si a le da un exemplu celorlalti coreeni ca nici un razvratit nu va ramane nepedepsit.

De aici incolo, veti vedea tot felul de scene care au atat legatura cu frumoase povesti de dragoste, cat si cu multe drame, lupte pentru independenta si alte lucruri de care sunt capabili oamenii, atunci cand vor sa scape de asupritori.

O singura intrebare mai ramane: cine este misteriosul personaj care poarta acea masca de mireasa, cine-i Gaksital (Bridal Mask)?

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *