Goong – Princess Hours

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Goong Princess Hours

Goong (Princess Hours) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, acolo unde drama familiilor regale, care lupta pentru intaietatea la tron, se potriveste perfect cu povesti de dragoste in afara casatoriei, unele care conduc inspre si mai multe probleme existentiale. Goong (Princess Hours) este un serial coreean ce a fost lansat la inceputul anului 2006, care contine un numar total de 24 de episoade.

Toata actiunea acestui serial coreean, se concentreaza asupra printului mostenitor al coroanei Coreei de Sud, precum si asupra celei care ii este sotie. Ii este nevasta pentru ca asa au decis altii, nu el, adica bunicul acestuia, care a discutat cu bunicul altei familii puternice, pentru a avea loc aceasta casatorie aranjata. Lui ii placea de o balerina, insa nu a reusit sa ajunga sa o ia de nevasta, fiind nevoit sa traiasca impreuna cu aceasta o relatie in afara casatoriei. Nevasta lui, este o femeie tare incapatanata, una care face intotdeauna doar ceea ce vrea ea, neascultand mai deloc de sotul ei. Cu toate ca la inceput cei doi mai mult se cearta, fara sa simta ceva unul pentru celalalt, cu timpul, acestia incep sa simta sentimente puternice de dragoste, ajungand sa traiasca o frumoasa poveste de iubire, mai ales ca ea este o femeie foarte frumoasa.

Lucrurile incep sa se complice atunci cand tatal lui, imparatul Coreei de Sud, se imbolnaveste grav si toti se asteapta la ceea ce este mai rau, pregatindu-l pe el, noul succesor al acestuia, sa devina cel mai important om al tarii. La fel cum se intampla de obicei in astfel de situatii, incep bataliile pentru cine va deveni mostenitorul coroanei regale, chiar daca lucrurile sunt destul de clare. Acum apare si ea in scena, cea care ar fi trebuit sa fie printesa mostenitoare a coroanei, insa care si-a pierdut acest statut, dupa ce sotul ei a murit si ea a fost alungata de la palat, din cauza unei povesti de dragoste care nu era tocmai la locul ei. Revine in preajma familiei regale, pentru a lua ceea ce ea considera ca ii apartine atat acesteia, cat si fiului ei.

Pe langa toate aceste lupte care se dau pentru putere, dragostea este este si ea prezenta, sub forma a doua povesti de iubire care nu ar trebui sa existe. Cea dintre printul mostenitor si balerina pe care el o dorea de sotie si pe care nu a putut sa o vada in acest rol, precum si intre sotia acestuia si baiatul celei care considera ca tronul regal ar trebui sa-i apartina fiului ei. Asta inseamna ca incep sa apara multe situatii la limita, intrigi, uneltiri si astfel de lucruri care fac din acest serial coreean unul foarte interesant, care se merita a fi vazut de catre toti fanii genului, precum si de catre cei care doresc sa ia contact cu acea cultura diferita fata de a noastra, a Coreei de Sud.

Goong (Princess Hours) este despre printi, printese, drame, povesti de dragoste, amanti, lupta pentru putere, fericire, tristete si iar fericire.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *