Gugaui Seo – Gu Family Book

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Gugaui Seo Gu Family Book

Gugaui Seo (Gu Family Book) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde lumea reala ajunge sa se impleteasca impreuna cu lumea fantasticului, pentru a da nastere unor situatii in care fictiunea joaca un rol important, la fel si iubrea. Gugaui Seo (Gu Family Book) este un serial coreean ce a fost lansat in luna aprilie, a anului 2013, avand un numar total de 24 de episoade.

Imi plac toate filmele sau serialele care au parte si de un pic de fictiune, iar productiile TV ale Coreei de Sud au farmecul lor special, mai ales atunci cand pe langa personajele si intamplarile normale, cele pe care le stim cu totii, apar si creaturi care apartin legendelor specifice zonei asiatice, cum ar fi Kumiho, despre care am mai scris in Nae Yeojachinguneun Gumiho – My Girlfriend Is a Nine-Tailed Fox.

Gugaui Seo (Gu Family Book) este despre destinul tragic al unui baiat si al unei fete, frati, care provin dintr-o familie nobila, insa care raman fara sprijinul tatalui lor, atunci cand acesta este acuzat de tradare si executat pe loc. Dupa o astfel de dramatica intamplare, petrecuta chiar in fata ochilor fetei respectivului nobil, aceasta, impreuna cu fratele ei mai mic, este dusa cu forta intr-o locatie unde trebuie sa capete anumite deprinderi care i-ar permite sa invete cum sa-i distreze pe membrii guvernului Coreei de Sud.

Ea refuza sa devina asa ceva si este legata de un copac, in incercarea de a o face sa se razgandeasca. Chiar daca toata aceasta tortura la care este supusa nu-i usor de indurat, aceasta nu doreste sa cedeze sub nici o forma, ambitia ei fiind mult mai mare decat fragilitatea trupului. In timp ce este legata de acel copac, spiritul acelor locuri o viziteaza si este oarecum atras de frumusetea ei si de faptul ca sufera fara sa primeasca vreun ajutor din partea cuiva. Intr-un final, cedeaza in fata presiunilor membrilor casei respective, din cauza faptului ca nu a putut rezista sa-si vada fratele mai mic in timp ce este batut din cauza ei.

Din pacate pentru ea, lucrurile nu se opresc aici, ci afla ca tot ceea ce paruse pana atunci un chin, este pe care sa se transforme intr-o suferinta si mai mare, fiindca barbatul care i-a omorat tatal, doreste sa-si continue faradelegile, incercand sa o forteze sa-si petreaca noaptea impreuna cu el.

Pana la urma, reuseste sa fuga, impreuna cu fratele ei mai mic, fiind ajutati de catre servitoarea care ramasese singurul sprijin al lor. Din nefericire pentru cei doi, acestia ajung sa o ia pe cai separate, fratele mai mic fiind prins de catre un vanator de sclavi, iar ea ajutata sa scape de catre spiritul care o veghease si atunci cand era legata de copac.

Petrecand ceva timp impreuna, intre ea si respectivul spirit apare o poveste frumoase dragoste, atat de puternica incat el vrea sa renunte la puterile sale, pentru fi impreuna cu ea pana la sfarsitul vietii. Pentru a reusi acest lucru, trebuie sa nu mai faca nici o fapta buna, pret de o suta de zile, sa-si ascunda infatisarea si sa nu mai manance carne. Cu aproximativ 11 zile inainte de implinirea acelui termen, fata este prinsa de catre soldatii trimisi pe urmele ei, insa reuseste sa scape.

Este doar o reusita de moment, fiindca lucrurilor nu vor evolua deloc bine pentru ea, insa, cu toate acestea, reuseste sa dea nastere unui baiat care va fi crescut de catre un nobil. Fiul ei nu este un baiat precum ceilalti, ci continua povestea lor, fiindca in ciuda faptului ca este un Kumiho, vrea sa duca o viata cat mai normala, pe cat posibil,  incercand sa aiba parte de ceea ce toti oamenii isi doresc mai mult in viata, de dragoste.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *