Hieoro – Hero

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Hieoro Hero

Hieoro (Hero) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde dramele copilariei se vor a fi date uitarii, in ideea de a putea visa la un prezent si viitor mult mai bun, plin de dragoste, decat acel trecut dureros de care au avut parte personajele principale ale acestei productii TV din Coreea de Sud. Hieoro (Hero) este un serial coreean ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2009 si care contine un numar total de 16 episoade.

El este un tanar care isi doreste cel mai mult in viata, in ceea ce priveste cariera acestuia, sa ajunga ziarist la unul dintre cele mai importante ziare din Coreea de Sud. Are suficienta ambitie pentru a ajunge acolo, chiar daca sansele par a fi impotriva lui, mai ales daca arunci o privire asupra trecutului acestuia. Un trecut plin de drame, de saracie, de lipsuri. Nu banii au fost cei care i-au lipsit cel mai mult in copilarie, ci afectiunea parintilor, cei care au murit intr-un accident de masina, atunci cand cel care l-a savarsit, a fugit de la locul faptei. El a fost crescut de catre sora mai mare a acestuia, o femeie destul de impulsiva, care nu se da in laturi de la a-i lua banii, atunci cand acesta reuseste sa faca rost de ei. Si-a dorit sa ajunga ziarist, pentru a calca pe urmele tatalui sau, insa nu are suficienti bani pentru a se inscrie la o facultate, asa ca deocamdata este foarte fericit ca a putut sa se angajeze la un tabloid care nu este la fel de prestigios precum cel la care doreste sa ajunga, aici fiind vorba mai mult de un ziar de scandal. Cu toate acestea, isi face treaba cat poate de bine si nu se da in laturi de la nimic din ceea ce ar putea sa-i asigure o stire buna si recunoastere din partea sefilor sau a colegilor de breasla.

De cealalta parte, personajul feminin al acestui serial coreean, are o poveste destul de asemanatoare cu a lui, doarece tatal acesteia a murit atunci cand ea era mica. Si ea doreste sa calce pe urmele tatalui ei, care fusese politist, asa ca termina cursurile Academiei de Politie. Este o persoana responsabila, perseverenta, una pe cat de dura la munca, pe atat de sensibila si feminina in viata personala. Acesteia ii place de un ziarist care lucreaza la acel ziar prestigios, acolo unde doreste sa ajunga si cel care deocamdata lucreaza la publicatia de scandal.

Atunci cand el si cu ea se intalnesc, aceasta nu prea se arata a fi incatata de comportamentul ziaristului de scandal, insa, pana la urma, nu poate sa nu aprecieze ambitia de care da dovada in a-si face munca. In cele din urma, asa cum se intampla de obicei atunci cand doua persoane nu prea se inteleg intre ele, cei doi ajung sa se indragosteasca unul de celalalt si sa traiasca o frumoasa poveste de iubire, una care nu poate fi decat pe placul fanilor acestui gen de seriale coreene, acesta fiind si motivul pentru care va recomand Hieoro (Hero) cu placere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *