I jukilnomui sarang – A Love to Kill

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

I jukilnomui sarang A Love to Kill

I jukilnomui sarang (A Love to Kill) face parte din categoria seriale coreene de actiune, unde razbunarea intuneca mintile celor care nu isi pot stapani emotiile pentru a vedea care a fost adevarata realitate din spatele tragediilor petrecute in viata apropiatilor acestora. I jukilnomui sarang (A Love to Kill) este un serial coreean ce a fost lansat in luna octombrie, a anului 2005, si care contine un numar total de 16 episoade.

I jukilnomui sarang (A Love to Kill) este despre lupta si razbunare. Atat lupta exterioara, cauzata de lipsurile avute in copilarie, atunci cand personajul nostru masculin a fost nevoit sa creasca intr-un centru de plasament, pentru ca mai tarziu sa devina un luptator in ring, cat si lupta interioara, declansata de catre femeia care i-a distrus viata fratelui sau. Din cauza dramelor cauzate de mai multe neintelegeri legate de viata sentimentala, fratele acestuia a cazut de la etajul superior al unei cladiri, ramanand paralizat. Aceasta tentativa de suicid a fratelui, a venit ca urmarea a faptului ca acesta a aflat vestea cum ca fosta sa prietena s-a logodit cu un bogatas.

Fosta sa prietena este o actrita destul de talentata si o femeie care nu a dorit nici o clipa sa-i faca rau fostului sau iubit, insa totul s-a intamplat din cauza mai multor neintelegeri si a faptului ca ea a fost mai mult obligata sa procedeze de o asa maniera.

Fratele luptator, a jurat sa se razbune pe respectiva femeie si a pus la cale un plan foarte bine pus la punct. S-a angajat drept garda ei de corp, pentru a fi mai aproape de aceasta si a o face sa se indragosteasca de el atat de tare, incat sa o poata rani sentimental, mult mai rau decat crede el ca a procedat ea cu fratele acestuia.

Chiar daca asta a fost planul initial, lucrurile nu se petrec tocmai de asa natura, mai ales ca incetul cu incetul adevarul iese la suprafata si cea pe care el o considera vinovata de tot ceea ce i s-a intamplat fratelui, nu purta nici pe departe o culpa atat de mare precum credea acesta.

Mai mult de atat, o astfel de apropiere intre cei doi nu poate conduce decat inspre dragoste, asa ca sentimentele frumoase incep sa apara intre cei doi, razbunarea fiind, in cele din urma, data uitarii si inlocuita cu iubire.

I jukilnomui sarang (A Love to Kill) este un serial coreean de actiune, despre dramele din vietile oamenilor, atunci cand acestia iau decizii la nervi, fara ca mai intai sa analizeze cu atentie situatia. Sunt foarte dese ocaziile cand ceea ce ni se pare noua, nu are legatura cu realitatea, asa ca judecata facuta la cald, nu este tocmai ceva de dorit, de cele mai multe ori. Atat cel care a incercat sa se sinucida, cat si fratele acestuia, au pornit pe niste drumuri alunecoase, unele pe care nu le-au verificat mai intai, pentru a vedea care este adevarul din spatele a ceea ce cred ei. I jukilnomui sarang (A Love to Kill) este despre destine distruse de greselile omenesti, insa, in cazul unora, inca mai este loc de indreptare a lor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *