In Hyeon-wanghu-ui Namja – Queen In-hyun’s Man

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

In Hyeon-wanghu-ui Namja Queen In-hyun's Man

In Hyeon-wanghu-ui Namja este din familia acelor seriale coreene de dragoste, unde iubirea intalneste drama, pentru a dezvalui o lume a fanteziei in care sentimentele puternice de amor sunt intr-o permanenta lupta cu trecutul, prezentul si viitorul. Queen In-hyun’s Man a fost lansat in luna aprilie, a anului 2012, si are 16 episoade.

Queen In-hyun’s Man este un serial coreean de dragoste, in care putem vedea si anumite elemente de fictiune, deoarece unul dintre personajele principale, Kim Bung-do, reuseste sa calatoreasca in timp, din anul 1694, atunci cand familia acestuia a fost omorata, el fiind unicul supravietuitor, pana in anul 2012, atunci cand o intalneste pe actrita care nu prea are succes in meseria ei, Choi Hee-jin, de care se indragosteste.

In Hyeon-wanghu-ui Namja face parte din acele seriale coreene de drama, unde copilaria a fost marcata intr-un mod nefericit, de anumite tragedii de care nu ar trebui sa aiba parte niciun copil. Nu poate fi nimic mai infiorator pe aceasta lume, decat sa-ti vezi familia omorata in fata ochilor tai. Astfel de drame, isi pun amprenta pe toata existenta ta ulterioara, deoarece nu pot fi sterse niciodata din memorie. In Hyeon-wanghu-ui Namja este un serial coreean despre situatii extrem de rare din viata oamenilor, unele tragice, care odata ce au reusit sa-si faca locul in ea, nu mai pot fi uitate in veci.

Cu toate acestea, Queen In-hyun’s Man apartine si acelor seriale coreene unde se incearca a se trece peste toate momentele neplacute ale vietii, printr-o calatorie in timp, una care poate atenua din socul unei tragedii vazute la o varsta extrem de mica. Din pacate, in viata reala a oamenilor nu exista o masina a timpului, sau un talisman misterios, care sa ne poarte intr-o lume departe de ceea ce ne face noua rau, de tot ceea ce nu ne lasa sa traim si sa ne bucuram de tot ceea ce este frumos pe Pamant. In viata reala, trebuie sa traiesti tot timpul cu dramele prin care treci, fiindca desi ele se numesc experienta de viata, nu sunt dorite de nimeni si nu pot fi uitate atat de usor, ele revenind de fiecare data in memorie, atunci cand treci iar printr-o situatie grea. Este cunoscut faptul ca oamenii tind sa-si aminteasca mult mai usor de experientele neplacute prin care au trecut, decat de cele fericite.

Daca talismanul norocos l-a ajutat pe personajul principal al acestui serial coreean sa calatoresca in timp, se poate spune ca si tanarul venit dintr-un trecut intunecat este tot un talisman norocos pentru actrita lipsita de prea multa sansa in ale meseriei sale, fiindca acestia isi intersecteaza drumurile si reusesc sa se indragosteasca unul de celalalt, ajungand sa se ajute reciproc in uitarea trecutului si cautarea viitorului cu niste ochi optimisti, totul cu ajutorul celui mai frumos sentiment de care sunt capabili oamenii.

In astfel de seriale coreene, te gandesti ca ai avea nevoie si tu de un talisman norcos, care sa te poarte acolo unde doreste inima ta, departe de tot ceea ce nu-ti place, de ceea ce nu te lasa sa respiri asa cum ti-ai dori si aproape de dragostea sincera si adevarata la care viseaza toata lumea.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *