Jamyeonggo – Princess Ja Myung Go

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Jamyeonggo Princess Ja Myung Go

Jamyeonggo (Princess Ja Myung Go) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde putem vedea dramele prin care trec capetele incoronate ale unei lumi care contine nenumarate elemente de fictiune, insa tot atat de multe evenimente ale lumii reale, inclusiv povesti de iubire. Jamyeonggo (Princess Ja Myung Go) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2009, si care contine un numar total de 39 de episoade.

Jamyeonggo (Princess Ja Myung Go) este povestea a doua printese care s-au nascut aproximativ in acelasi timp, din mame diferite, insa avand acelasi tata. La nasterea lor, oracolul a prevestit ca una dintre cele doua surori va incerca sa salveze tara, iar cealalta sa o distruga. In mare parte este si adevarat, fiindca printesa buna este aproape omorata de catre uneltirea pusa la cale de mama celeilalte, care dorea tronul doar pentru fiica ei.

Pana la urma, printesa buna scapa cu viata si ajunge departe de cea care dorea sa o ucida, devenind pe masura ce a crescut, o artista foarte apreciata in tara ei. Afland adevarata sa identitate, se intoarce la curtea regala, insa mama ei vitrega ar fi incercat in continuare sa-i curme viata, asa ca aceasta se deghizeaza intr-o preoteasa. Ajunsa intr-o astfel de pozitie, reuseste sa-si protejeze tara printr-un sistem militar foarte bine pus la punct, armata respectiva devenind una foarte bine pregatita, mai ales ca a fost condusa de catre aceasta prin multe batalii.

Drama incepe sa apara atunci cand atat ea, cat si sora ei vitrega, incep sa se indragosteasca de acelasi barbat, un print al unui tari ostile, unul care nu este multumit de faptul ca tara pe care doreste sa o cucereasca, are un sistem de aparare atat de bun. Avand ambitii mari in ceea ce priveste viitorul sau, printul decide sa se casatoreasca impreuna cu printesa cea rea, pe care o convinge sa renunte la acel sistem militar foarte bine pus la punct. Printesa isi tradeaza tara si face cum ii spune el. Vazand toate acestea si dorind sa-si apere tara, sora ei decide sa-l omoare pe respectivul print, chiar daca era indragostita de el. El abia scapa cu viata si pana la urma, vazand ca alta solutie nu are, o cheama pe printesa cea buna la el si, in timp ce o tine in brate, strapunge cu o sabie atat corpul ei, cat si pe al lui.

Jamyeonggo (Princess Ja Myung Go) este acel serial coreean de dragoste, in care oamenii iau tot felul de decizii importante atat pentru viata lor, cat si a tarii pe care ar trebui sa o conduca. Atunci cand dragostea intalneste interese de tot felul si situatii de razboi, ea poate fi pusa la grea incercare, cu atat mai mult cu cat oamenii au de ales in ea si a-si salva propriul popor. Astfel de alegeri sunt intotdeauna dificile, pentru ca nu multi ar fi in stare sa-si sacrifice dragostea pentru un interes general, insa exista si oameni care pun dragostea de tara mai presus de orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *