Jeongkeulpiswi – Jungle Fish

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Jeongkeulpiswi Jungle Fish

Jeongkeulpiswi (Jungle Fish) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, acolo unde cei tineri trebuie sa se confrunte cu tot felul de probleme, inerente varstei, carora le gasesc mai usor sau mai greu rezolvare, din cauza ca experienta le lipseste cu desavarsire. Jeongkeulpiswi (Jungle Fish) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai, a anului 2008 si care contine un singur episod, facand parte si din categoria mini – seriale coreene. Exista si o a doua parte, care contine 8 episoade si care a fost lansata in anul 2010.

Jeongkeulpiswi (Jungle Fish) este un serial coreean despre vietile adolescentilor, cei care au de a face cu tot felul de situatii noi in viata lor, unele dintre ele placute, iar altele de care nu stiu cum sa mai scape. Fiind vorba despre o drama, putem vedea o multime de intamplari prin care sunt nevoite sa treaca personajele principale ale acestui serial coreean. Apar tot felul de prietenii intre colegii de scoala, care se pot transforma foarte repede, la o asemenea varsta, in adevarate conflicte, daca acestia nu stiu cum sa rezolve anumite dispute. La fel se intampla si cu povestile de dragoste, care vin si pleaca, mai ales ca la o asemenea varsta experienta nu prea exista, iar tinerii o inlocuiesc, de multe ori, cu reactii de moment, unele care apar sub imperiul nervilor si care nu conduc niciodata catre ceva pozitiv.

Daca toate aceste probleme care apar in vietile adolescentilor nu erau de ajuns, ei mai au de a face si cu situatiile din familie, acolo unde dramele sunt chiar mai mari decat cele de la scoala. Problemele din familie sunt unele si mai dificil de negociat, deoarece, de ele nu prea poti sa scapi atat de usor, asa cum se intampla cu evenimentele aparute pe la scoala. In cazul acestora, nu poti sa spui “Stop!” si sa te gandesti ca iti vei face un nou prieten sau o noua prietena. Problemele de familie, de cele mai multe ori, sunt suportate in fiecare zi, iar acest lucru erodeaza chiar si fiinte multe mai puternice decat unele aflate la inceputul vietii.

Pe langa astfel de probleme care pot aparea in vietile tuturor oamenilor, indiferent ca esti roman sau coreean, subiectul principal al acestui serial coreean, este coruptia din cadrul institutiilor de invatamant, acolo unde falsificarea rezultatelor elevilor, conduce catre tot felul de situatii dramatice. Pe langa astfel de lucruri ilegale, elevii se confrunta si cu stresul cauzat de catre dificilele examene de admitere in unitatile de invatamant ale Coreei de Sud, acolo unde competitia este mare si nu are mila de cei mai slab pregatiti.

Jeongkeulpiswi (Jungle Fish) este un serial coreean ce reprezinta o adevarata lectie de viata, fiindca in el poti vedea anumite lucruri despre care ai mai auzit si tu sau pe care le-ai trait pe propria piele, la momentul respectiv nestiind ce sa faci. Jeongkeulpiswi (Jungle Fish) este bun de vazut, pentru ca te invata raspunsul la anumite situatii din viata, unele care iti pot folosi oricand, mai ales daca discutam despre educatia celor care vor veni dupa noi.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *