Jikjangui Shin – Queen of the Office

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Jikjangui Shin Queen of the Office

Jikjangui Shin (Queen of the Office) face parte din categoria seriale coreene de comedie, unde conflictele de la locul de munca, mult prea dese si mult prea amuzante, nu pot conduce decat inspre o dragoste la fel de intens traita. Jikjangui Shin (Queen of the Office) este un serial coreean ce a fost lansat in luna aprilie, a anului 2013, si care contine 16 episoade.

Ea este o tanara buna la orice, atunci cand vine vorba despre locul ei de munca. Atat de buna, incat detine un numar impresionant de calificari, care l-ar face sa roseasca pana si pe cel mai optimist supracalificat om: 124. Glumind, atunci cand mergeti sa sustineti un interviu pentru un loc de munca si vi se tranteste usa in nas, pe motiv ca sunteti supracalificati, puteti sa-i povestiti angajatorului despre femeia care detine 124 de calificari. Ei bine, pe cat de priceputa-i in ceea ce face, pe atat de riguroasa este. Bazandu-se pe faptul ca sefii au nevoie de serviciile ei, chiar si pentru trei luni de zile, deoarece face munca mai multor oameni, aceasta pune multe conditii care ar fi greu de acceptat in alte situatii, cum ar fi ca nu doreste sa stea nici macar un minut peste program, ca nu vrea sa intarzie la masa, ca nu doreste sa vina sa lucreze absolut niciodata in weekend si asa mai departe. Este acel gen de persoana tipicara, insa care isi face foarte bine treaba in orele de program, astfel incat sefii nici macar nu indraznesc sa-i spuna ceva.

De cealalta parte, el este un tanar specializat in managementul afacerilor, scolit in Statele Unite ale Americii si angajat sa aduca pe linia de plutire o afacere din Coreea de Sud. Fiind pe drum spre noul sau loc de munca, acesta ajunge sa o cunoasca pe ea, atunci cand satul de stat in avion la clasa business, doreste sa vada cum este si in cealalta parte, asa ca ocupa primul loc liber pe care il vede in fata ochilor. Din nefericire pentru el, tocmai cand isi savura prajitura cu orez, vine ea si-l anunta ca i-a ocupat locul. El isi cere scuze si in timp ce da sa plece, se ineaca dintr-o data cu respectiva prajitura. Din fericire pentru el, ea nu se pierde cu firea si reuseste sa-i salveze viata. Pe semne ca avea vreo calificare si in domeniul acordarii primului ajutor, din cele 124.

Mai departe, cei doi ajung la locul de munca, doar pentru a afla ca lucreaza impreuna. Din cauza faptului ca el are, mai degraba, un comportament copilaros si nemultumit fiind de clauzele pe care ea le are incluse in contract si pe care el le considera mult prea avantajoase, acesta decide ca trebuie sa-i faca viata amara la locul de munca, doar ca nici ea nu se lasa mai prejos. De aici incolo, au loc tot felul de neintelegeri si discutii aprinse intre cei doi, cat se poate de amuzante si aducatoare de dragoste.

Jikjangui Shin (Queen of the Office) este un serial coreean pe cat de amuzant, pe atat de interesant, asa ca trebuie sa-l vedeti, mai ales daca sunteti dependenti de umor.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *