Kaeinui Chwihyang – Personal Taste

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Kaeinui Chwihyang Personal Taste

Kaeinui Chwihyang (Personal Taste) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde umorul este prezent si el din plin, la fel dramele si povestile frumoase de iubire. Kaeinui Chwihyang (Personal Taste) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2010 si care contine 16 episoade.

Ea este o persoana pe cat de naiva si increzatoare in oameni, pe atat de neindemanatica si impulsiva. Tatal ei fiind un cunoscut profesor de arhitectura, i-a insuflat acesteia dragostea pentru arta, tinand cont ca ocupatia ei este aceea de proiectant mobilier. Locuieste intr-o casa care poate fi descrisa ca o opera de arta coreeana, imobil proiectat de catre tatal ei.

Din cauza naivitatii acesteia, nici in viata personala nu are prea mare noroc, deoarece chiar daca se intalneste de mai multi ani de zile cu acelasi barbat, acesta nu o apreciaza la adevarata ei valoare, din contra. Lui i se pare ca ea ii apartine si din aceasta cauza o trateaza ca si cum ar fi un simplu obiect, nu persoana care il iubeste. Cu toate acestea, ea este multumita de viata ei si nu are de gand sa schimbe ceva in legatura cu ea.

Nu la fel se intampla si cu el, care, intr-o zi, pe nepusa masa, hotaraste sa se desparta de ea, fara sa-i dea vreo explicatie. Pur si simplu dispare fara urma, fara sa-i pese ca ea va suferi din cauza lasitatii lui.

Timpul trece, iar aceasta este invitata la nunta unei bune prietene, acolo unde va suferi drama vietii sale: prietena sa se casatoreste cu fostul ei iubit. Cei doi aveau o relatie de mai mult timp, chiar de pe vremea cand inca era cu fosta lui iubita, deci o insela pe aceasta fara nici macar o urma de remuscare. Lucrurile nu puteau ramane nerazbunate, asa ca intreaga nunta se transforma in haos, insa degeaba, inima ei este franta si nu mai vrea sa mai auda niciodata de barbati.

Asta pana cand apare el, un tanar arhitect in cautare de contracte bune, care ar reusi sa-i salveze mica firma de la faliment. Situatia devine destul de complicata atunci cand, pentru a reusi sa puna mana pe un proiect care i-ar fi adus multi bani, acesta trebuie sa faca intr-un fel sa ajunga in preajma ei, in ideea de a putea sa-i studieze casa, cea care reprezinta o opera de arta, una pe placul proprietarului companiei care organizeaza licitatia pentru contractul respectiv. Proprietarul nu este nimeni altul decat tatal fostului ei iubit, cel care a inselat-o.

Stiind ca ea nu va mai lasa niciodata un baiat prin preajma ei, tanarul arhitect pune la cale un plan: se da drept homosexual, incercand astfel sa ajunga pe langa ea, sa poata sa studieze in liniste imobilul respectiv.

Cum nici un plan nu poate fi calculat in cel mai mic detaliu si aici intervin tot felul de factori pe care acesta nu i-a luat in considerare. Unul dintre acestia ar fi ca directorul companiei care atribuie contractul de care are el nevoie, este gay si se da la el, considerandu-l o partida buna. Alt factor este reprezentat de apropierea acestuia de ea, care incepe sa se transforme in dragoste, totul presarat cu foarte mult umor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *