Kalgwa Kkot – The Blade and Petal

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Kalgwa Kkot The Blade and Petal

Kalgwa Kkot (The Blade and Petal) face parte din categoria seriale coreene de actiune, acolo unde ne este prezentata o parte a trecutului Coreei de Sud, pentru a descoperi tot felul de povesti mai mult sau mai putin adevarate, cu si despre printi, printese, regi, generali de armata, uneltiri, dragoste, drame si asa mai departe. Kalgwa Kkot (The Blade and Petal) este un serial coreean ce a debutat in luna iulie, a anului 2013, si care contine un numar total de 20 de episoade.

Kalgwa Kkot (The Blade and Petal) este povestea unui rege care avea doi copii, pe cat de loiali si ascultatori, pe atat de diferiti. Baiatul, chiar daca este mostenitorul tronului, nu pare sa aiba vocatie de conducator. Simtind si el ca nu este tocmai potrivit pentru acest rol, nici nu prea se implica mult in treburile de orice fel ale regatului, inclusiv cele administrative, ci prefera compania atat de dragelor sale carti. De cealalta parte, sora acestuia pare mai potrivita pentru un astfel de rol, deoarece ii place sa se implice in treburi militare, fiind chiar ea priceputa in manuirea spadei si orice tine de bunul mers al taramului condus de catre tatal ei. Nu se da in laturi de la a-si sfatui tatal, de fiecare data cand acesta ii solicita punctul de vedere, cand vine vorba despre anumite decizii importante pe care trebuie sa le ia.

Cum in orice regat exista si persoane care au intentii nu tocmai bune, la fel se intampla si aici. Caleasca in care se aflau cei doi frati, printul si printesa, este atacata de catre generalul care conduce armata tatalui lor, in ideea de a-l face pe acesta sa creada ca a fost un atac din partea celor impotriva carora voia sa porneasca razboiul si nu era lasat de pacifistul rege. Atacul nu este incununat de succes, din contra, unul dintre atacatori fiind prins pentru a fi interogat. Din pacate pentru print si printesa, asasinul este omorat de catre o sageata care parca a venit de nicaieri, acestia nemaiavand posibilitatea de a cunoaste cine se afla in spatele atacului.

Cel care a trimis respectiva sageata, nu este nimeni altul decat fiul nelegitim al generalului, care venise sa discute cu al sau tata, in incercarea de a fi recunoscut de catre acesta. L-a omorat pe acel asasin, pentru a nu se afla ca tatal sau se afla in spatele atacului. Chiar daca l-a ajutat, tatal lui, generalul, nu doreste sa auda nimic de el, mai ales ca fusese conceput cu o sclava.

In continuare, avem parte de o poveste de dragoste la prima vedere, intre fiul generalului si printesa, totul fiind tinut cat mai departe de ochii lumii, deoarece nimeni nu ar fi acceptat asa ceva.

Regele, vazand ca incepe sa scape puterea printre degete, din cauza uneltirilor respectivului general, decide sa-l trimita pe acesta cat mai departe de palat, invocand faptul ca are nevoie de el sa supravegheze constructia unui zid de aparare a granitelor regatului.

Observand ca se doreste indepartarea sa, generalul pune la cale un plan de razbunare si reuseste sa-l raneasca pe printul mostenitor, atunci cand acesta cade de pe calul sau ce fusese otravit cu o sageata.

Fiind pus in situatia de a alege un nou mostenitor, regele o alege pe fiica sa, starnind noi conflicte in sanul familiei, acolo unde nepotul acestuia, cel care considera ca lui se i se cuvine tronul, alege sa se alieze cu generalul.

Kalgwa Kkot (The Blade and Petal) este un serial coreean de actiune, care nu trebuie ratat de catre fanii genului, fiindca are o multime de scene care iti vor mentine treaza atentia, pe tot parcursul vizionarii acestuia.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *