Kangcheok deul – Formidable Rivals

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Kangcheok deul Formidable Rivals

Kangcheok deul (Formidable Rivals) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde rivalitatea se transforma pana la urma in dragoste, pentru a ne da impresia ca totul a decurs exact asa cum ne-am fi asteptat noi sa se intample. Kangcheok deul (Formidable Rivals) este un serial coreean ce a fost lansat in luna aprilie a anului 2008 si care contine un numar total de 16 episoade.

Ea este o femeie in jurul varstei de 27 de ani, una care se zbate din toate puterile pentru a cunoaste succesul. Este o fire foarte ambitioasa, una care nu se lasa atat de usor atunci cand si-a fixat o tinta. Trebuie sa dea din coate pentru a reusi, doarece nu are nici un sprijin in viata. Tot ceea ce a incercat pana atunci, s-a lovit de un zid atat de puternic, incat niciodata dorintele sale nu au trecut de el. Pentru a-i face situatia si mai grea, nici macar rudele cele mai apropiate ale acesteia nu o ajuta prea mult, din contra. Mereu ea trebuie sa fie cea care ii scoate din toate incurcaturile in care au intrat, cea care trebuie sa le rezolve problemele. Asta incepand de la bunic si pana la fratele ei mai mic. Toata lumea parca sta pe umerii ei, unii care pot ceda oricand.

Din fericire pentru ea, lucrurile par sa se indrepte atunci cand este acceptata sa urmeze cursurile pentru a deveni garda de corp a fiului presedintelui Coreei de Sud. Daca lucrurile par multe prea bune, inseamna ca ele nu sunt chiar asa, fiindca de parca nu era destul de greu sa duca la capat toate acele teste, mai are de trecut si peste rivalitatea care se naste intre ea si el. El este un tanar destept si chipes, unul care doreste sa ocupe acelasi rol ca si ea, asa ca o priveste ca pe o adevarata rivala. Cum nu prea se intelegeau ei deloc, de aici decurgand tot felul de faze demne pentru un serial coreean de comedie, cei doi au parte si de o drama: pana la urma, sunt nevoiti sa lucreze impreuna, ca parteneri. Nu doar ca rivalii trebuie sa munceasca impreuna, dar cel de care trebuie sa aiba grija, fiul presedintelui, este o persoana tare dificila si violenta. Atunci cand ai de a face cu un astfel de om, nici problemele nu vor intarzia sa apara, la fel si fazele amuzante.

In astfel de seriale coreene de comedie, unele care ajung sa se transforme in adevarate povesti de dragoste, asa cum este si Kangcheok deul (Formidable Rivals), ai parte de tot ceea ce ti-ai dori atunci cand te duci cu gandul inspre ele: actiune din plin, rivalitate dusa la extrem, foarte multe faze amuzante si povesti de iubire, unele care nu ar fi trebuit sa se intample, insa care apar din toate acele contre dintre cei doi. Kangcheok deul (Formidable Rivals) este despre a reusi in viata, atunci cand toata lumea parca-i impotriva ta, atunci cand ai foarte putine sanse. Este despre ambitia care te impinge inainte, pana ajungi sa-ti vezi visurile indeplinite.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *