Keopeul Beureking – Couple Breaking

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Keopeul Beureking Couple Breaking

Keopeul Beureking (Couple Breaking) face parte din categoria seriale coreene de comedie, in care romanticul intalneste drama, pentru a renaste niste sentimente si mai puternice de dragoste, decat cele pe care un cuplu le simtise pana sa se desparta. Keopeul Beureking (Couple Breaking) a fost lansat inspre sfarsitul anului 2007, in luna septembrie si contine doar 4 episoade, ceea ce il plaseaza si in categoria mini – seriale coreene.

Daca pe noi doi ne leaga o dragoste extrem de puternica, insa viata face in asa fel incat sa ne despartim, in cazul in care ne reintalnim, vom trece unul pe langa celalalt precum doi straini, sau ma vei iubi la fel ca inainte? Cam asta este drama care ii macina pe cei doi indragostiti ai acestui serial coreean. Ea este o femeie frumoasa si nu doar frumoasa, ci si bogata. El este un tanar simpatic, insa unul care nu a avut parte de prea mult noroc in viata, nici de cultura, nici de bani. La o prima vedere, s-ar parea ca pe cei doi ii despart extrem de multe lucruri, prea multe pentru a face sa mearga o relatie a unei lumi care dicteaza tot ceea ce se intampla, o societate bazata pe niste reguli foarte stricte, dure si nemiloase. Din fericire pentru cei doi tineri, pe acestia ii leaga cel mai important lucru care poate exista in aceasta lume egoista, si anume dragostea. Dragostea nu tine cont nici de saracie, nici de bogatie, nici de nimic. Atunci cand aceasta apare, toate celelalte lucruri cad pe un plan secund, unul care nu are suficienta putere incat sa schimbe frumusetea acestui sentiment suprem.

Asta se intampla in astfel de seriale coreene de comedie, precum Keopeul Beureking (Couple Breaking), unde dragostea este prezenta, la fel si drama, pentru a dezvalui o iubire sincera si puternica. In realitate, sunt destul de rare cazurile cand doi oameni care provin din clase sociale diferite, ajung sa ramana impreuna, fiindca apar tot felul de situatii greu de negociat, mai ales cand cele doua persoane sunt unele tinere si fara experienta. In cele mai multe cazuri, intervin parintii, cei care vor pentru ai lor copii ceea ce este mai bun in aceasta lume, sau cel putin ceea ce ei cred ca face parte dintr-o asemenea categorie. In goana lor de a le face bine copiilor, parintii nu realizeaza, de multe ori, ca le pot face rau acestora, mai ales daca intervin in povesti de iubire sincera. Nimeni nu are dreptul sa se bage intre doua persoane care se iubesc sincer, pentru ca astfel de situatii pot lasa urme pentru totdeauna. Nu ai de unde sa stii ca tocmai ai ratat marea dragoste a vietii tale, din cauza faptului ca factori independenti de vointa ta au intervenit intre tine si persoana careia i-ai jurat dragoste pana la sfarsitul vietii. Acele rare cazuri cand tinerii reusesc sa ramana impreuna, indiferent de vointa parintilor lor, se petrec doar in cazul persoanelor puternice, a celor care se ridica si lupta pentru dragostea lor, nefiind de acord cu orice alta persoana care ar dori sa atenteze la viata lor privata.

In Keopeul Beureking (Couple Breaking), chiar daca cei doi tineri se intalnesc de mult timp, simtind o dragoste reciproca puternica, acestia ajung sa se desparta, considerand ca poate nu sunt facuti unul pentru celalalt. Astfel de momente au loc destul de frecvent in viata oamenilor, fiindca acestia nu detin nici adevarul absolut, nu sunt nici niste fiinte care sa judece logic tot timpul, ci sunt manate de tot felul de impulsuri de moment, unele care conduc inspre tot felul de decizii gresite si timp pierdut. Asta fac si cele doua personaje ale acestui serial coreean, pentru ca in loc sa-si vada de dragostea lor, decid ca este timpul sa faca o pauza in ceea ce priveste relatia lor, pentru a-si verifica sentimentele si a vedea daca acest moment de cotitura este doar unul temporar sau se poate transforma in ceva definitiv. Ne certam de multe ori cu persoana draga, iar atunci cand suntem intrebati de ce am facut-o, nici noi nu stim ce sa raspundem. Oamenii se cearta din tot felul de motive, fiind cunoscuta acea vorba ca discutiile in contradictoriu conduc inspre impacari tare dulci. Gelozia poate fi si ea un factor important pentru care unele cupluri ajung sa se certe, fiindca atunci cand acest sentiment care poate fi tare nociv, daca el nu este tinut sub control si in doze mici, poate declansa adevarate drame. Nervii in exces pot reprezenta alta cauza pentru care tinerii indragostiti se pot certa, mai ales daca cei doi sunt si orgoliosi si nu doresc sa lase de la ei atunci cand vine vorba despre astfel de discutii. Indiferent care ar fi motivele, oamenii s-au certat dintotdeauna, insa daca intre ei a existat o dragoste sincera, mai devreme sau mai tarziu acestia au ajuns sa se impace.

In astfel de seriale coreene de comedie, asa cum este si Keopeul Beureking (Couple Breaking), toate aceste situatii de viata, unele care au legatura cu drama, altele care sunt apropiate de romantism, de dragoste, se transforma foarte usor in zambete, mai ales ca vorbim despre doua persoane tinere, unele care fie stiu ele sa zambeasca destul de des, fie ne fac pe noi sa realizam acest lucru, atunci cand asistam la toate cele prin care trec.

In continuare, cei doi ajung fiecare sa cunoasca alte persoane, langa care cred ca si-au gasit linistea si fericirea. Atunci cand ne despartim de cineva drag noua, de persoana careia ii incredintasem toata dragostea noastra, nu prea avem dispozitia necesara pentru a incerca noi relatii, cel putin nu la inceput. Insa, odata cu trecerea timpului, incepem sa ne simtim singuri si sa cautam caldura unei relatii si a unei persoane care ne poate ajuta sa pornim iar pe calea dragostei. Este mai usor de spus acest lucru, decat de facut, pentru ca persoanele serioase si care isi doresc cu adevarat o relatie, unele pe care sa iti pui baza, sa te ajute atunci cand esti la greu si care sa iti ofere mereu tot sprijinul lor, sunt greu de gasit. Atunci cand oamenii cauta sa intemeieze o noua relatie, fac acest lucru tocmai pentru a scapa de singuratate, o singuratate care nu aduce nimic bun odata cu ea, din contra. Mai tarziu, insa, acestia doresc sa simta si ca dragostea face parte din viata lor, o dragoste la fel de sincera si de puternica precum cea de dinainte. Atunci cand ai ocazia sa gusti cu adevarat din fructul dragostei sincere, este greu sa mai gasesti prea curand asa ceva. Unii spun ca dragostea adevarata se intalneste doar o singura data in viata, iar atunci cand esti suficient de norocos pentru a da peste ea, trebuie sa o pretuiesti pe masura.

Keopeul Beureking (Couple Breaking) este despre dragostea adevarata, cea care poate fi pierduta printre degete, daca nu esti atent. Chiar daca ambii ajung sa lege noi relatii, asta nu inseamna ca sunt la fericiti precum inainte. Noile relatii nu vin odata cu ele si cu sentimente la fel de puternice precum in trecut, fiindca cei doi nu au incetat niciodata sa se iubeasca, sa tina unul la altul, chiar daca viata i-a despartit pentru un timp. Oamenii sunt orgoliosi si nu le place niciodata sa recunoasca atunci cand gresesc, ba mai mult, incearca mereu sa faca sa para ca lucrurile sunt mult mai bune decat inainte, atunci cand isi intalnesc fostii iubiti, chiar daca inima spune altceva. Nu ascultam mereu de inima, desi in multe cazuri ar trebui, iar asta inseamna ca ne facem singuri si mai mult rau. Toate aceste aventuri ale celor doi, nu sunt nimic altceva decat incercari ale vietii, care ii conving si mai mult ca adevarata lor dragoste, fericire si liniste se gaseste doar langa cel pe care l-au parasit. Oamenii au nevoie de astfel de incercari prin care sunt nevoiti sa treaca pentru a-si da seama cu adevarat pe cine iubesc, pentru ca acestia pot fi confuzi din cand in cand, mai ales ca viata nu este deloc usoara. Oamenii au nevoie de timp, cateodata, pentru a-si pune ordine in ganduri si a realiza pe ce pozitie se situeaza in raport cu tot ceea ce se intampla in viata lor. De multe ori fac bine aceste pauze, insa, in alte cazuri, ele nu provoaca decat si mai multa suferinta, pentru ca ajung sa se desparta definitiv de cei dragi.

In Keopeul Beureking (Couple Breaking) acest lucru nu se inatmpla, fiindca in astfel de seriale coreene de comedie, drama nu poate fi pusa in ele decat pentru a ne tine pe noi in suspans, nu pentru a ucide dragostea. Atunci cand exista dragoste adevarata, chiar daca doi oameni se despart, sunt destule sanse sa se revina la sentimente mai bune, exact acest lucru intamplandu-se si in acest serial coreean. Keopeul Beureking (Couple Breaking) este despre dragoste, despre comedie, despre drama, toate amestecate in doza necesara pentru a iesi ceva frumos, ceva ce poate fi urmarit cu lejeritate. Singurul lucru negativ, daca se poate spune asa ceva, al acestui serial coreean, este ca el contine doar patru episoade. Poate ar fi avut nevoie de mai multe, pentru a continua sa ne ofere si pe mai departe aceste momente de buna-dispozitie.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *