Keopipeurinseu 1 Hojeom – The 1st Shop of Coffee Prince

 

Keopipeurinseu 1 Hojeom The 1st Shop of Coffee Prince

Keopipeurinseu 1 Hojeom (The 1st Shop of Coffee Prince) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde putem intalni diferite povesti de viata, fiecare cu drama ei, precum si multe scene demne de o adevarata comedie, unele care te vor face sa razi asa cum nu ai mai facut-o de mult. Keopipeurinseu 1 Hojeom (The 1st Shop of Coffee Prince) este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2007 si care contine un numar total de 17 episoade.

Keopipeurinseu 1 Hojeom (The 1st Shop of Coffee Prince) reprezinta povestea a patru tineri, unii care se intalnesc pentru a pune pe roate un vechi magazin care vindea cafea. El este un tanar destul de destept, insa, precum toate persoanele mai inzestrate din punct de vedere intelectual, se plictiseste repede de oricine si orice, asa ca nu prea doreste sa lucreze in cadrul afacerilor familiei, nici altundeva. Familia lui detine o companie care reuneste mai multe magazine din domeniul industriei alimentare, insa el nici nu doreste sa auda despre posibilitatea de a lucra intr-o astfel de firma. Asta pana cand bunica lui, cea care conduce afacerile familiei, ii spune ca trebuie sa se ocupe de un vechi magazin care vindea cafea, pentru a-l face iar profitabil. Nu-si poate dezamagi bunica, mai ales ca nu a iesit niciodata din cuvantul ei, asa ca depunde toate eforturile pentru a face magazinul sa retraiasca vechea glorie. El este indragostit de o fata care nu prea i-a dat niciodata atentie, din contra. Aceasta a fost o lunga perioada de timp intr-o relatie cu verisorul lui, cel pe care l-a parasit, doua opt ani de zile, pentru un alt barbat.

Daca cei trei, el, verisorul sau si femeia de care a fost indragostit intotdeauna, nu prea au probleme cu banii, nu la fel se poate spune si despre cea de a patra persoana, care este reprezentata de catre o fata ce nu prea a avut noroc in viata. Aceasta a fost nevoita sa se descurce de mica singura, atunci cand a trecut prin drama de a-si pierde singurul sprijin, pe tatal ei, la varsta de 16 ani. Avand parte de o mama care este oricum, numai responsabila nu, precum si de o sora care ii creeaza mereu probleme, se vede nevoita sa fie persoana care aduce painea in casa, acceptand sa indeplineasca orice munca ii este oferita, de la profesor de Taekwondo, pana la chelnerita. Avand o infatisare mai baietoasa, de multe ori lumea chiar crede ca este baiat. Profitand de acest lucru si avand nevoie de bani, se angajeaza la magazinul lui, cel in care cafeaua este la mare pret si unde sunt angajati doar barbati, in ideea de a atrage cat mai multe cliente.

Acesta ii propune o intelegere secreta: crezand ca este baiat, ii spune sa se dea drept prietenul lui gay, pentru a scapa de insistentele bunicii sale, cea care i-a dat un ultimatum in legatura cu respectivul magazin. Aceasta accepta si incepand de aici putem vedea o multime de scene care mai de care mai amuzante, ca pentru un serial coreean de dragoste combinata cu multa comedie.

Mai departe, chiar daca in prima faza a fost atrasa de verisorul lui, deoarece se purta foarte frumos cu ea, pana la urma, intre ea si el se leaga o frumoasa poveste de dragoste. El este confuz in legatura cu orientarea lui, mai ales ca inca nu stie baiatul pentru care a inceput sa aiba unele sentimente, este de fapt o fata. Pana urma, totul iese la iveala si chair daca la inceput a fost suparat pe ea, dragostea ii apropie si mai mult decat in trecut.

Familia lui nu prea o accepta din prima in sanul ei, deoarece este o fata saraca, insa bunica acestuia, dupa o intalnire cu ea, incepe sa o placa, datorita caracterului ei puternic si decide sa-i plateasca doi ani de studii in afara tarii. Dupa aceasta perioada, se intoarce in Coreea de Sud o persoana total diferita, mult mai stilata, deci lucrurile nu se pot indrepta decat inspre un final fericit, unul cu multa dragoste.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *