Kkotminam Ramyeongage – Flower Boy Ramen Shop

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Kkotminam Ramyeongage Flower Boy Ramen Shop

Kkotminam Ramyeongage (Flower Boy Ramen Shop) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, in care dragostea de care unii oameni au grija sa nu dispara, se transforma in drama atunci cand alte persoane nu au intentii la fel de bune, pentru a se reveni la sentimente si mai puternice de iubire, decat cele care existasera in trecut. Kkotminam Ramyeongage (Flower Boy Ramen Shop) este un serial coreean ce a fost lansat in luna octombrie, a anului 2011 si care contine un numar total de 16 episoade.

Kkotminam Ramyeongage (Flower Boy Ramen Shop) are doua personaje principale, un el si o ea. El este un baiat de bani gata, tatal sau detinand cel mai mare lant de magazine din industria alimentara a Coreei de Sud, insa unul nu tocmai serios, a carui fire independenta nu prea se potriveste cu severitatea de care da dovada parintele acestuia, cel care doreste sa-l dea pe brazda. Intors din Statele Unite ale Americii, fara sa-si anunte tatal ca va veni, acesta vrea sa stea cat mai departe de cel care nu ii da pace. Din pacate pentru el si incercarea lui de a nu fi detectat de catre tatal sau, este greu sa te ascunzi de o persoana atat de puternica, asa ca este gasit destul de repede de oamenii trimisi de acesta. Pentru cateva clipe a crezut ca poate scapa si s-a refugiat intr-o toaleta, acolo unde a intalnit-o pe ea, insa momentele sale de escapada au fost putine.

Ajuns acasa la tatal sau, reuseste sa-l induplece pe acesta sa nu-l mai trimita in SUA, promitand ca in schimbul respectivului favor va deveni si el un adolescent mai ascultator si va merge iar la scoala pe care o abandonase. Pana la urma, tatal sau cedeaza si cei doi reusesc sa se inteleaga in ceea ce priveste viitorul lui.

Ea, fata pe care a intalnit-o in acea toaleta, atunci cand incerca sa scape de oamenii trimisi de catre tatal sau, este mai mare decat el si doreste sa ajunga profesoara cu acte in regula. Intalnirea dintre cei doi a fost una care a ramas in memoria lor, insa ea este o fata credincioasa baiatului pe care l-a cunoscut cu o zi inainte ca el sa plece in armata si pe care l-a asteptat pret de doi ani de zile, fara sa-l insele, urmand a se revedea cu el peste cateva zile. Chiar daca s-a simtit atrasa de catre cel pe care tocmai il intalnise, mai ales ca primise si anumite semne din partea destinului cum ca el ar fi un baiat potrivit pentru ea, nu doreste sa-l tradeze pe cel caruia i-a jurat iubire, asa ca incearca sa-si vada de viata ei in continuare.

Din pacate pentru ea si povestea ei de dragoste, cel proaspat intors din armata, nu mai are ochi pentru ea, ci pentru alta fata. Dezamagita, pleaca in masina cu adolescentul care se afla si el, din intamplare, pe acolo si incepe sa planga. Acesta o linisteste, dupa care iar se despart.

Dupa aceea, destinul ii face sa se intalneasca iar, intr-un moment in care daca nu intervenea el sa o salveze, aceasta cadea in fata unei masini. Destul de multe coincidente pentru a fi doar o intamplare, asa ca aceasta se hotaraste sa dea o sansa frumoasei povesti de dragoste care ar putea sa apara intre cei doi. Singura problema care mai ramane, este faptul ca ea realizeaza ca el este mult mai mic de varsta decat ea, asa ca nu stie ce sa faca in continuare.

Kkotminam Ramyeongage (Flower Boy Ramen Shop) este un serial coreean destul de usor de urmarit, deoarece contine atat momente dramatice, cat si frumoase povesti de dragoste, precum si intamplari care au legatura cu umorul, comedia, deci nu aveti nici un motiv sa nu-l vedeti, mai ales daca sunteti fanii acestui gen.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *