Kwaegeol Chun-hyang – Sassy Girl Chun-hyang

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Kwaegeol Chun-hyang Sassy Girl Chun-hyang

Kwaegeol Chun-hyang (Sassy Girl Chun-hyang) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, unde putem vedea atat momente frumoase de iubire, cat multe drame legate de acest frumos sentiment care le-a fost dat in dar oamenilor, pentru a se putea bucura de el. Kwaegeol Chun-hyang (Sassy Girl Chun-hyang) este un serial coreean ce a fost lansat la inceputul anului 2005 si care contine un numar total de 17 episoade.

Ea este extrem de indragostita de el si face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-l ajuta in toate aspectele vietii acestuia, inclusiv in cel legat de viitorul lui, deoarece vrea sa-l vada intrat la universitatea de renume, unde acesta doreste sa ajunga. Indiferent de ceea ce s-ar intampla, indiferent de cati baieti noi apar in viata ei, aceasta nu are ochi decat pentru el, deoarece este prima ei dragoste. El este un tanar care s-a mutat din Seul, la scoala din respectivul oras, denumit Namwon. Scoala noua, inseamna locuri noi, oameni pe care nu ii cunosti si necesita ceva timp de adaptare. Cu toate acestea, este mai aproape de parintii sai, tatal lui fiind seful politiei respectivului oras. In legatura cu adaptarea lui cat mai rapida, se ocupa si ea, care il iubeste nespus de mult si care ar face orice pentru el.

Daca ea ar face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-i fi pe plac absolut cu orice, nu la fel se poate spune si despre el, deoarece toata magia iubirii dintre cei doi incepe sa se destrame, atunci cand apare in scena o a doua femei, in persoana fostei iubite a prietenului ei, cea care fusese prima sa dragoste. Cum prima dragoste nu se prea uita niciodata, nici in cazul ei, nici in al lui, cei doi incep sa aiba probleme. Ea il iubeste la fel de mult, insa nu mai primeste la fel de multa dragoste din partea lui, acesta parand a fi mai mult interesat de fosta lui iubita. De aici incep tot felul de drame, legate de povesti de dragoste care erau frumoase la inceput, insa care incetul cu incetul incep sa se destrame, de oameni noi care apar in viata lor si asa mai departe.

Suparata pe toate cele intamplate in ultimul timp in viata ei, intr-o zi intalneste un baiat care pare foarte atras de ea. Este simpatic si conduce o companie importanta din domeniul divertismentului. Se crede un barbat irezistibil, caruia absolut orice femeie trebuie sa-i cada la picioare. Din pacate pentru el si orgoliul sau, ea nu prea pare interesata de el, asa ca acesta se ambitioneaza si mai mult in a incerca sa o cucereasca. Devine o chestie personala, care il macina atat de mult, incat este hotarat sa depuna toate eforturile in a o face sa se indragosteasca de el.

Kwaegeol Chun-hyang (Sassy Girl Chun-hyang) este un serial coreean cu adolesceni, in care poti gasi tot ceea ce iti place sa vezi in astfel de productii TV ale Coreei de Sud, de frumoase povesti de iubire, schimbari de situatie, drame care apar pe parcurs si pana la alte noi povesti de dragoste, unele care nu par posibile la inceput.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *