Ma Boy

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Ma Boy

Ma Boy face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, acolo unde muzica pop coreeana se combina perfect cu frumoasele povesti de dragoste ale adolescentilor, precum si cu dramele acestora, pentru a da nastere unor situatii care te fac sa spui ca ai avut si tu parte de ele, sau ai in acest moment, chiar daca diferentele de cultura, intre noi si ei, sunt uriase. Dragostea este la fel peste tot, nu cunoaste notiunea de „cultura”, iar dramele care pot aparea ca urmare a frumoaselor povesti de iubire, atunci cand oamenii nu au suficienta grija de ele, conduc inspre stari sufletesti cat se poate de asemanatoare. Ma Boy este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2012 si care contine doar 3 episoade, fiind inclus in categoria mini – seriale cu adolescenti.

Ea este pasionata de muzica pop coreeana, asa ca ajunge sa se transfere la o scoala renumita de arte, din Coreea de Sud, pentru a ajunge sa-si implineasca visul, si in ideea de a fi mai aproape de idolul ei, care studia in aceeasi institutie de invatamant. Pana a ajunge sa fie aproape de idolul ei, trebuie sa-si cunoasca a sa colega de camera, pe Irene. Irene este foarte frumoasa si talentata la muzica, dorind si ea sa ajunga faimoasa in aceasta lume a culturii pop coreene. Fiind mai frumoasa decat majoritatea fetelor care studiau la acea scoala de arte, ea este si foarte invidiata. Din fericire pentru restul fetelor, ele nu au de ce sa fie geloase pe ea, deoarece Irene ascunde un mare secret: nu este fata, ci un baiat deghizat in asa fel incat toti cred ca este o domnisoara. A ales o astfel de modalitate de a intra in aceasta lume a muzicii pop coreene, fiindca altfel nu avea nici macar o sansa. Pana la urma, cea care s-a transferat la scoala de arte, descopera faptul ca nu are o colega de camera, ci un coleg, insa este rugata sa-l pastreze.

Chiar daca ea venise cu gandul la idolul ei si la a deveni o cantareata renumita, incepe sa prinda drag de „colega” ei de camera, mai ales ca Irene arata destul de bine. Intre cei doi incepe sa se lege o frumoasa poveste de dragoste, ambii fiind foarte atrasi unul de celalalt. Ca in multe astfel de seriale coreene cu adolescenti, cea de a treia persoana, care trebuie sa intervina si ea in frumoasa poveste de dragoste, si aici ma refer la starul pop, ajunge sa o placa atat pe cea care venise la respectiva scoala special pentru el, cat si pe Irene. Asta inseamna ca vor aparea tot felul de confuzii legate de cine pe cine iubeste, tipice adolescentilor, precum si multe scene foarte amuzante, unele care te vor face sa razi asa cum nu ai mai facut-o de mult timp.

In astfel de seriale coreene cu adolescenti, in care muzica buna este la ea acasa, povestile de dragoste la fel, scenele amuzante sunt prezente si ele, precum si dramele prin care trebuie sa treaca tinerii in drumul lor catre iubire si succes, singura intrebare care ar fi de pus, este: „De ce doar trei episoade?”.

Pana aflam raspunsul, va invit sa-l urmariti, deoarece este un serial coreean destul de simpatic si care are o actiune placuta, usor de tinut pasul cu ea.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *