Mai Geol – My Girl

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Mai Geol - My Girl

Mai Geol (My Girl) face parte din categoria seriale coreene de comedie, acolo unde dramele se transforma pana la urma in umor si dragoste. Mai Geol (My Girl) este un serial coreean ce a fost lansat la sfarsitul anului 2005 si care contine un numar total de 16 episoade.

Mai Geol (My Girl) ne prezinta povestea unei fete, care este nevoita sa se descurce singura, dupa ce este parasita de catre tatal ei, cel care incerca sa scape de persoanele care i-au oferit imprumuturi banesti substantiale, pentru a-si satisface dependenta de jocurile de noroc. Fiind pusa de multe ori in tot felul de situatii stanjenitoare, in sensul ca a trebuit sa minta pentru a-si acoperi tatal, aceasta a dezvoltat unele aptitudini nu tocmai pozitive, care ar putea-o plasa oricand in categoria actritelor talentate. Cu toate acestea, isi foloseste talentul nativ in scopuri bune, pentru a incerca sa plateasca datoriile tatalui ei, precum si pentru a se intretine. Chiar daca scopurile sunt unele bune, mijloacele nu sunt tocmai legale, fiindca vinde portocale fara a detine autorizatie in acest sens. Pe langa asta, mai lucreaza si in calitate de ghid turistic al insulei unde locuieste.

Intr-o zi cu mai mult noroc decat are tatal ei de obicei, il intalneste pe el, cel care ii va schimba viata. El este un tanar care provine dintr-o familie foarte bogata, insa avutia nu aduce cu ea, de cele mai multe ori, neaparat si sanatate. Pus in situatia de a-si vedea bunicul ca se pregateste de a pleca pe ultimul drum, nepotul incearca sa-i indeplineasca ultima dorinta a acestuia, cea de a avea langa el nepoata pe care a pierdut-o cu mult timp in urma. Si cine sa fie mai buna pentru acest rol, decat “actrita” noastra, cea care are oricum nevoie de bani?

La inceput nu prea doreste sa faca asa ceva, deoarece nu vrea sa minta un om care se afla pe patul de moarte, insa dorinta de a platit datoriile tatalui ei, precum si de a-i face pe plac batranului, o face sa accepte rolul de nepoata de ocazie si de verisoara a lui.

Din fericire pentru toata lumea, aceasta reprezinta un adevarat medicament pentru bunic, asa ca batranul isi revine miraculos, spre surprinderea tuturor. Odata intrata in joc, aceasta nu prea mai are cum sa iasa, pentru ca nimeni nu doreste sa-i franga inima unui bunic ce abia si-a revenit, asa ca trebuie sa se prefaca a fi nepoata lui in continuare, precum si verisoara celui care a angajat-o. Totul este cum nu se poate mai potrivit, pentru a naste tot felul de faze care va vor face sa radeti. Pe langa asta, incepe sa apara si o poveste de dragoste sincera si puternica intre cei doi “verisori”, care nu prea pot avea parte de ea in tihna, pentru ca intre “rude” atat de apropiate nu este tocma in regula sa se intample asa, ca doar nu vor sa-i vada bunicul si sa se imbolnaveasca iar.

Acestea fiind spune si scrise, va recomand cu placere acest serial coreean de comedie, Mai Geol (My Girl), unde umorul face casa buna cu dragostea.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *