Manyeo Yu-hee – Witch Yoo Hee

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Manyeo Yu-hee Witch Yoo Hee

Manyeo Yu-hee (Witch Yoo Hee) face parte din categoria seriale coreene de comedie, unde oamenii cauta cu disperare afectiunea, atunci cand nu au parte de aceasta, ajungand, intr-un final, sa afle ceea ce inseamna dragostea cu adevarat, nu inainte de a ne face sa radem cu pofta, datorita situatiilor amuzante prin care trec personajele respective. Manyeo Yu-hee (Witch Yoo Hee) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2007, si care contine un numar total de 16 episoade.

Unul dintre personajele principale ale acestui serial coreean, este reprezentat de catre o femeie care are cam tot ceea ce isi doreste in viata: o cariera de succes, o situatie materiala buna si multa liniste. Mult prea multa liniste, pentru ca daca din punct de vedere material este cat se poate de multumita, nu la fel se poate spune si din punct de vedere sentimental. Isi doreste sa cunoasca ceea ce este dragostea, vrea o relatie serioasa, una care sa conduca inspre o familie, multi copii si, in general, o viata implinita, din toate punctele de vedere.

Singura problema ar fi ca nu stie cum sa se comporte in preajma barbatilor. Nu prea merge sa aplice si in viata de zi cu zi, tehnicile dobandite la munca, cele care o ajuta de fiecare data sa aiba succes. Cu dragostea nu este atat de usor, asa ca orice incercare a ei de a se apropia de anumiti barbati, s-a soldat, de fiecare data, cu un mare esec. Este clar ca are nevoie de ajutor urgent, din partea unui specialist in asa ceva, mai ales ca nimanui nu-i place sa fie singur. Aici intervine el.

El este un tanar care isi doreste cel mai mult in viata, sa aiba o cariera de succes, la fel ca a ei, doar ca in domeniul culinar. Vrea sa devina un bucatar renumit si nu se da in laturi de la nimic din tot ceea ce ar putea sa-l aduca un pic mai aproape de visul sau. Nici macar atunci cand o intalneste pe ea, cea care doreste sa invete secretele unei intalniri perfecte cu un barbat.

Astfel, acesta o invata tot ceea ce trebuie sa stie in legatura cu barbatii, de la felul cum trebuie sa se imbrace, pana la cum trebuie sa se comporte in preajma acestora, pentru a nu-i mai speria, asa cum proceda in trecut. Evident, treburile nu au cum sa mearga bine din prima, mai ales cand nu ai experienta si incerci lucruri noi, insa asta inseamna si mai mult amuzament pentru noi, pentru ca doar Manyeo Yu-hee (Witch Yoo Hee) este o comedie romantica.

Insa oare ce trebuie sa faca oamenii, atunci cand realizeaza ca tot ceea ce cauta ei mai mult, si aici ma refer la dragoste, se afla chiar langa ei, nu in alta parte?

Sa se iubeasca, evident, si sa nu mai incerce sa alerge dupa cai verzi pe pereti, mai ales ca prin preajma lor exista o adevarata herghelie, cat se poate de reala, formata din sentimentele pe care cei doi le au unul pentru celalalt.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *