Minamisineyo – You’re Beautiful

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Minamisineyo You're Beautiful

Minamisineyo apartine acelui gen de seriale coreene cu adolescenti, unde muzica reprezinta o cale foarte buna catre noi prietenii, distractie, romantism, dragoste, toate imbinate cu drama, pentru a-i da un aer de autenticitate. You’re Beautiful a fost lansat inspre sfarsitul anului 2009 si contine 16 episoade.

You’re Beautiful este un serial coreean acolo unde drama de a ramane fara cel care avea grija de tine, inca de cand erai mic, este prezenta sub forma a doua frati gemeni, o fata si un baiat, care sunt nevoiti sa se descurce singuri, dupa ce tatal acestora a plecat mult prea devreme de langa ei. El devine un cantaret de succes, iar ea doreste sa ajunga calugarita. Planurile celor doi sunt date peste cap, atunci cand el trebuie sa plece in Statele Unite ale Americii, pentru a-si face o operatie estetica, trupa muzicala a acestuia avand nevoie neaparata de un nou solist. Managerul formatiei ii propune surorii acestuia sa ii ia locul, pozand in baiat, mai ales ca ea semana perfect cu fratele ei. La inceput, refuza sa faca asa ceva, insa pana la urma se razgandeste, mai ales ca aceasta era o buna cale de a-si regasi mama.

Si de aici tot felul de intamplari romantice, amuzante, tipice unor seriale coreene care unesc dramele adolescentilor, cu muzica si dragostea. La inceput, cei trei membri ai formatiei nu stiu ca ea este fata, insa pe parcurs doi dintre ei afla, pastrand totusi secretul, chiar daca unul dintre ei nu prea se intelegea bine cu ea, mai tot timpul facandu-i viata amara. Si cum astfel de certuri nu pot conduce decat inspre dragoste, asta se si intampla, insa aceasta iubire nu este numai din partea celui care nu o prea avea la inima, la inceput, ci vine si dinspre ceilalti doi membri ai formatiei muzicale.

You’re Beautiful reprezinta acele seriale coreene unde exista o singura fata, una care reuseste sa intre in inimile tuturor, mai adanc decat ar fi crezut cineva. Aceste sentimente de dragoste, sunt mereu alaturate fricii de a nu descoperi ceilalti de pe langa ei ca ea este de fapt o fata si nu adevaratul solist al formatiei.

Astfel de seriale coreene, precum Minamisineyo, contin multe elemente care sa vina in ajutorul tuturor, si a adolescentilor care au nevoie de multe exemple, sfaturi pozitive, care sa-i calauzeasca la inceputul vietii lor, cat si a adultilor, pentru ca fiecare dintre noi mai avem mereu cate ceva de invatat.

Minamisineyo este serialul coreean care iti arata ca niciodata nu este prea greu sa reusesti, indiferent prin cate probleme treci, daca esti ambitios si ai incredere in tine. Unii dintre noi nu am trecut prin acea drama, de a ramane singuri de mici, de aceea trebuie sa apreciem si mai mult toate lucrurile pe care noi le avem si care altora le lipsesc din plin. Altii s-au confruntat in trecut cu asemenea probleme, sau au de a face cu ele chiar in acest moment, iar astfel de seriale coreene nu fac altceva decat sa le dea incredere in ei, sa le arate ca pot trece peste orice, indiferent de cat de nemiloasa a fost soarta in cazul unora.

You’re Beautiful este din categoria acelor seriale coreene cu adolescenti, unde poti gasi orice, de la muzica buna, comedie, povesti de dragoste, pana la drame, acesta fiind si motivul pentru care vi-l recomand cu placere.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *