Motnani Juuibo – Ugly Alert

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Motnani Juuibo Ugly Alert

Motnani Juuibo (Ugly Alert) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde drama de a fi intotdeauna o persoana buna, care ia asupra ei toate relele acestei lumi nedrepte, este rasplatita mai tarziu cu iubire, nu inainte de a suferi si mai mult pana la a ajunge sa cunosti ceea ce inseamna fericirea cu adevarat. Motnani Juuibo (Ugly Alert) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai, a anului 2013, si care contine un numar total de 133 de episoade. Cu atat de multe episoade, face parte din categoria serialelor coreene neobisnuit de lungi, insa asta nu inseamna ca este plicticos, din contra.

Motnani Juuibo (Ugly Alert) este, in primul rand, despre viata nu tocmai linistita a unui om care a pus interesul altora, in fata celui propriu. Asta s-a intamplat atunci cand a recunoscut ca a savarsit o fapta pe care nu el a comis-o, ci o ruda a acestuia, tocmai in ideea de a-l scapa de pedeapsa pe cel care era adevaratul vinovat. Astfel, el ajunge sa isi petreaca multi ani in inchisoare, pentru o crima de care nu este vinovat. Singura vinovatie a lui a fost ca a dorit sa-si ajute apropiatii.

Ajuns in inchisoare, trebuie sa se descurce singur in acea noua lume, fara sa primeasca prea mult ajutor din partea cuiva. Spre deosebire de cei care ajung acolo si iti perfectioneaza indeletnicirile mai putin pozitive, acesta alege tot calea dreapta a lucrurilor, asa ca invata noi meserii, unele care ii vor folosi in viitor. Iesind din inchisoare, acesta se angajeaza in cadrul unei companii din domeniul modei, acolo unde o va intalni pe ea.

Ea este proprietara acelei companii si chiar daca-i o persoana tanara, mostenind afacerea de la bunicul ei, este o persoana capabila si responsabila, una care stie ce inseamna ca doar prin munca se poate ajunge la niste rezultate importante si multumitoare.

De asemenea, Motnani Juuibo (Ugly Alert) este povestea unor oameni care nu au prea multe lucruri in comun, in afara de parintii lor, asa ca acestia incearca sa se inteleaga unii cu altii. Niciodata nu este usor sa te intelegi cu persoanele care sunt sange din sangele tau, iar atunci cand acestea mai sunt si unele total necunoscute, situatia este cu atat mai dificila. Pana la urma, acestia ajung sa se inteleaga destul de bine unii cu altii, mai ales ca incep sa-i lege anumite povesti de viata, ce necesita a fi spuse si ascultate.

Motnani Juuibo (Ugly Alert) este un serial coreean de dragoste, care contine de toate, de la muzica si drame, pana la povesti de iubire, totul fiind dozat asa cum trebuie, incat sa nu-ti dea posibilitatea sa te plictisesti pe parcursul celor 133 de episoade. Motnani Juuibo (Ugly Alert) contine discutii destepte, foarte multe conversatii despre dragoste si despre cum nimic nu poate opri acest sentiment frumos. Nimic nu este greu atunci cand iti doresti cu adevarat si drumul catre dragostea adevarata, indiferent de cat de greu ar fi si cati i s-ar opune, este unul care nu pot fi curmat de catre nimeni si nimic.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *