Mujeongdoshi – Cruel City

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Mujeongdoshi Cruel City

Mujeongdoshi face parte din categoria acelor seriale coreene de actiune, unde momentele dramatice ale unei lumi subterane fara prea multe reguli, necunoscuta oamenilor obisnuiti, ajung sa domine inimi. Cruel City este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2013 si contine un numar de 20 de episoade.

Cruel City apartine acelor seriale coreene de actiune, unde mafia dicteaza regulile strazilor, unde crima este un subiect la ordinul zilei, iar autoritatile fac si ele ceea ce pot pentru a incerca sa domoleasca valul de violenta cu care se confrunta. Este vorba de o lume pe care cei mai multi dintre noi nu o stiu si care apartine celor dornici de imbogatire rapida, pe spatele unor oameni nevinovati, cei care ajung sa guste din fructul interzis al drogurile, niste droguri care sunt calea cea mai sigura inspre adevarate drame. Cruel City este despre lorzii drogurilor, cei care considera ca sunt deasupra legii, de multe ori fiind chiar asa, din cauza faptului ca ajung sa corupa nenumarati reprezentanti ai autoritatilor si care cred ca lor nu li se poate intampla nimic, ca sunt niste adevarati zei, tinand destinele oamenilor in mana, avand drept de viata si de moarte asupra lor.

In astfel de seriale coreene de actiune, precum Mujeongdoshi, putem vedea si partea in care autoritatile incearca sa intervina in aceasta lume a dramelor invaluite in intuneric, sub forma unor agenti sub acoperire, unii care isi risca viata in fiecare clipa pentru a incerca sa-i aduca in fata legii pe cei care o incalca zi de zi. Munca de agent sub acoperire nu este deloc una usoara, deoarece in cazul in care se afla cine esti, de obicei, nu prea exista mila si nici sanse de scapare in fata furiei celor care ti-au acordat increderea lor, increderea de a putea comite si mai multe fapte ilicite, unele care sa le aduca si mai multi bani.

Mujeongdoshi are partile lui dramatice foarte bine conturate, fiindca unul dintre agentii sub acoperire este deconspirat si are parte de un sfarsit ingrozitor. Cea mai buna prietena a acesteia, pleaca in cautarea ei, pentru a afla adevarul din spatele a ceea ce s-a intamplat in realitate, insa se vede prinsa intr-o lume a umbrelor, una fara de reguli, in care seful mafiei, cel care este si principalul suspect in cazul asasinarii prietenei sale, pune ochii si pe ea.

In acest gen de seriale coreene, destinele desi par asemanatoare, ele sunt total diferite. Toti cei trei, agenta sub acoperire, prietena ei cea mai buna si seful mafiei au crescut intr-un orfelinat, insa viata i-a purtat pe cai separate. Ele au ales partea cea buna a acestei lumi, iar el s-a daruit celei intunecate si periculoase. Cu toate acestea, tot destinul este cel care-i aduce fata in fata, vrand parca sa faca anumite glume nepotrivite.

Cruel City este serialul coreean de actiune, cel care pe langa tot felul de situatii neprevazute si care te tin in suspans, contine si multe momente dramatice si de dragoste, iar pentru toate aceste lucruri, vi-l recomand cu placere, tuturor celor care sunteti fanii acestui gen.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *