Nabbeun Namja – Bad Guy

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nabbeun Namja Bad Guy

Nabbeun Namja (Bad Guy) face parte din categoria seriale coreene de actiune, unde razbunarea este vazuta ca o modalitate de a indrepta multe din greselile trecutului, fiind foarte bine pusa la punct, pas cu pas, pentru a avea niste efecte cat mai puternice. Nabbeun Namja (Bad Guy) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai a anului 2010 si care contine un numar total de 17 episoade.

Personajul principal al acestui serial coreean, este reprezentat de catre un tanar care a pierdut tot ceea ce avea, atunci cand, dintr-o eroare, s-a considerat ca este fiul nelegitim al presedintelui unei mari companii din Coreea de Sud. Dupa ce si-au dat seama ca nu are legatura cu lucrurile pe care le credeau ei despre acesta, personajul nostru a fost pur si simplu aruncat in strada, ca si cum ar fi fost o masea stricata. Fiind vorba despre un tanar ambitios si destept, acesta isi foloseste farmecul personal pentru a incerca sa se razbune pe cei care i-au cauzat atat de multe neplaceri. Nu-i singur, ci este sustinut in tot ceea ce face, de catre frumoasa sa sotie, cea care se va vedea nevoita, intr-un final, sa lupte nu doar pentru a-l ajuta, ci in ideea de a salva povestea lor de dragoste, de drama care este pe cale sa se petreaca.

Acesta planuieste razbunarea pas cu pas, parca dorind sa simta pe deplin gustul placut al efectelor actiunilor sale. Cei aflati in atentia sa, sunt adevaratii copii ai presedintelui acelei companii puternice din Coreea de Sud. Mai precis, este vorba despre cel cu care a fost confundat el, precum si de doua femei. Una dintre ele, a fost casatorita conform traditiilor din Coreea de Sud, adica i-a fost ales cel caruia trebuie sa-i ofere dragostea ei. Ea duce o viata plina de lux si de tot ceea ce are nevoie, insa toata linistea ei este deranjata de catre cel care a venit sa se razbune atat pe ea, cat si pe fratii ei. Asa cum se intampla de obicei, razbunarea incepe sa se transforme in dragoste, si atunci apar anumite intrebari. Oare mai este necesar sa se razbune pe cea de care a inceput sa se indragosteasca, sau trebuie sa lase trecutul in spate si sa se gandeasca la prezent si viitor, stiind ca si ea il iubeste, chiar daca este casatorita? Ce se va intampla cu sotia sa, cea care a fost mereu alaturi de el, la bine si la greu? Oare merita ea sa fie tradata in asa fel?

Din razbunare si drama, Nabbeun Namja (Bad Guy) incepe sa se transforme in povesti de dragoste interzisa, toata actiunea fiind concentrata inspre povestea de iubire dintre el si cea pe care ar trebui sa-si verse toata furia, precum si dintre el si actuala sa femeie, care este decisa sa-si apere dragostea cu orice pret, luptand pentru ceea ce ea considera ca este al ei.

Nabbeun Namja (Bad Guy) este un serial coreean de actiune, pe care trebuie sa-l vedeti, doar si pentru a acumula anumite informatii in legatura cu experientele de viata ale personajelor noastre, care va pot fi de folos daca in aceasta viata veti avea de a face cu intamplari similare.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *