Nae Chingooneun Ajik Salaittda – My Friend is Still Alive

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nae Chingooneun Ajik Salaittda My Friend is Still Alive

Nae Chingooneun Ajik Salaittda (My Friend is Still Alive) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, acolo unde cei tineri sunt pusi in situatia de a lua decizii foarte dificile, deoarece neatentia de a nu imparti dragostea asa cum trebuie, poate conduce catre drame, fiindca timpul este limitat si nu poate fi dat inapoi, in unele situatii. Nae Chingooneun Ajik Salaittda (My Friend is Still Alive) este un serial coreean ce si-a facut debutul in luna iunie, a anului 2013, si care contine un singur episod, fiind inclus si in categoria mini – seriale coreene.

Daca unul dintre prietenii tai cei mai buni ar fi grav bolnav si ti-ar marturisi ca si-ar dori ceva din toata inima, inainte de a se desparti de tine pentru totdeauna, ai putea sa-ti amintesti mereu zambetul lui de multumire, cel care s-a oglindit in ochii tai, atunci cand ai reusit sa-i indeplinesti dorinta? Ai avea taria sa lupti pana la capat pentru a-l face fericit, fara sa te abati din drum, gandindu-te ca daca ai face un pas gresit, nu il vei mai putea repara niciodata si vei fi nevoit sa traiesti cu regrete toata viata?

Despre asa ceva este Nae Chingooneun Ajik Salaittda (My Friend is Still Alive). Despre adevarata prietenie, cea care este pusa la grea incercare atunci cand un prieten bun sufera de o boala necrutatoare si iti marturiseste ca tot ceea ce mai vrea de la aceasta lume nesigura si nedreapta, este sa simta fiorul dragostei, transmis printr-un sarut de care nu a avut parte niciodata.

Prietenii isi vor sustine mereu persoanele dragi lor, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre lucruri atat de grave, asa ca nici un efort nu este prea mare in astfel de situatii. Pentru a-i face pe plac, cei doi prieteni buni ai baiatului care sufera de leucemie, incep sa-i caute acestuia o prietena, una care sa ajunga sa-l iubeasca asa cum doreste el, si sa-i ofere sarutul la care viseaza de atat de mult timp.

Dupa multe cautari, se pare ca norocul incepe sa le surada, fiindca reusesc sa intalneasca o fata care ajunge sa se inteleaga de minune cu prietenul lor. Din pacate, atunci cand totul pare mult prea frumos, se spune ca nu este, fiindca unul dintre cei doi prieteni de nadejde, incepe si el sa se indragosteasca de respectiva fata si chiar devine gelos pe povestea de iubire dintre aceasta si cel care pare sa-si fi gasit in sfarsit linistea sufleteasca mult dorita.

In astfel de situatii, optiunile nu sunt foarte multe, fiindca, pana la urma, tot la regrete se ajunge, insa depinde despre ce fel de regrete vorbim. Regretele pot fi in legatura cu faptul ca nu iti vei mai vedea niciodata prietenul, insa stii ca ai depus toate eforturile pentru a-l face fericit si chiar ai vazut bucuria din ochii lui, sau ca nu iti vei ierta niciodata faptul ca i-ai inselat asteptarile si poate nu ai fost acel prieten bun de care avea mare nevoie.

Alegerea iti apartine, insa ai grija ce alegi!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *