Pereopyojeu Daejakjeon – Operation Proposal

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Pereopyojeu Daejakjeon Operation Proposal

Pereopyojeu Daejakjeon este din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde drama se imbina perfect cu povestile de iubire pasionala, intrigi si tot felul de situatii neprevazute. Acest serial coreean a fost lansat la inceputul anului 2012 si contine 16 episoade.

Operation Proposal, traducerea acestuia in limba engleza, este un serial coreean despre sansele pe care oamenii le au in viata, insa de care nu stiu sa profite, asta pentru ca nu au avut curajul sa faca ceea ce trebuia, la momentul oportun. Cred ca ni s-a intamplat tuturor sa ne gandim la trecut si oare cum ar fi fost acesta daca am fi luat deciziile corecte, in schimbul celor care ne-au adus la situatia din prezent. Este cunoscut faptul ca oamenii nu iau cele mai bune decizii mereu, din diferite motive: unii pentru ca nu vad oportunitatea, altii pentru ca nu au suficienta experienta la momentul respectiv, unii pentru ca nu suficient curaj, altii pentru ca sunt timizi.

Din categoria celor timizi, a celor care nu au suficient curaj pentru a scoate la iveala sentimentele de dragoste fata de persoana careia i-au incredintat inima, intr-un mod silentios si nestiut de altii, este si persoanajul principal al acestui serial coreean, care nu are suficienta putere pentru a-si dezvalui sentimentele celei careia i-a fost alaturi, in calitate de prieten, pentru mai mult de 20 de ani de zile.

Au fost impreuna de cand erau mici, inca din scoala generala, au trecut prin enorm de multe lucruri impreuna, insa vine si timpul cand fiecare trebuie sa se casatoreasca, sa-si aleaga drumul in viata. La fel se intampla si cu prietena lui draga, care nestiind de sentimentele pe care el le are fata de ea, se casatoreste cu alt barbat.

Pereopyojeu Daejakjeon face parte din acele seriale coreene in care, pe langa dragoste si drama, vedem si anumite elemente de fictiune, pentru ca atunci cand celui care nu are curajul sa-si dezvaluie sentimentele, i se propune sa calatoreasca in trecut, pentru a avea o a doua sansa in a cuceri inima celei pe care o iubeste, acesta nu sta pe prea multe ganduri si accepta imediat propunerea. Fiecare dintre noi am mai vrea o a doua sansa, cred eu, pentru a putea sa mergem in trecut si sa reparam greselile acestuia, insa astfel de lucruri se intampla numai in filme, din pacate.

Chiar daca i se ofera o a doua sansa, personajul principal al acestui serial coreean descopera ca dragostea nu este chiar atat de usor de cucerit si ca trebuie sa lupti foarte mult pentru ea, in ideea de a o avea exact asa cum ti-o doresti: sincera si puternica, precum cea pe care esti pregatit si tu sa o oferi.

Pereopyojeu Daejakjeon este o drama romantica ce incearca sa exploateze la maxim trairile oamenilor, fiindca suntem multi care ne regasim in astfel de povesti de dragoste ascunsa, una pe care nu avem curajul sa o scoatem la lumina, din cauza fricii de a nu pierde si ceea ce aveam pana atunci, adica o prietenie puternica si sincera.

Pereopyojeu Daejakjeon reprezinta si o lectie de viata pentru noi toti, deoarece astfel de seriale coreene ne transmit un lucru cat se poate de clar: profitati de toate momentele pe care le aveti in viata, deoarece este foarte probabil sa nu va mai intalniti cu ele, mai ales daca vorbim de dragoste, fiindca sentimentele sincere de iubire nu apar la tot pasul.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *