Pul hauseu – Full House

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Pul hauseu Full House

Pul hauseu (Full House) face parte din categoria seriale coreene de comedie, unde umorul este cat se poate de bine conturat, fiind prezent aproape in fiecare moment al acestei productii TV din Coreea de Sud. Pul hauseu (Full House) este un serial coreean ce a fost lansat la jumatatea anului 2004 si care contine un numar total de 16 episoade.

Pul hauseu (Full House) este un fel de “Fereste-ma, Doamne, de prieteni, ca de dusmani am grija singur!”, totul realizat cu foarte mult umor, ca doar discutam despre o comedie in toata regula. Ea este o tanara scenarista, aflata la inceputul drumului, insa destul de talentata pentru a spera la o cariera frumoasa in acest domeniu. Cu toate astea, viata ei linistita este data peste cap atunci cand prietenii acesteia o mint ca a castigat o vacanta departe de casa. Cum nimeni nu face cadouri gratuite, prietenii ei au un plan foarte bine pus la punct, si anume, sa-i vanda casa.

In timp ce se afla in avion, aceasta intalneste un actor foarte cunoscut in Coreea de Sud, unul care se va afla cam tot timpul prin preajma ei, datorita unui sir de evenimente extrem de comice. La intoarcere, ce sa vezi… aceasta descopera ca a fost trasa pe sfoara si ca respectivul actor, este noul proprietar al casei care pana nu demult era a ei. In prima faza, nu stie ce sa creada despre toata situatia, insa atunci cand vede ca nu este vorba despre o simpla gluma, se enerveaza, incercand o cale de a iesi din acest cosmar care s-a invit dintr-o data in existenta ei.

In continuare, se vede nevoita sa traiasca impreuna cu acesta, chiar daca sunt doua caractere total diferite si de aici se ajunge frecvent la tot felul de discutii, spre amuzamentul nostru si disperarea lor. El este un om caruia ii place ordinea, iar ea o femei careia ii place dezordinea si nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca la romani, spre deosebire de coreeni, lucrurile stau exact invers. Mai mult de atat, actorul nostru doreste sa o ia de nevasta, doar pentru sase luni de zile, in ideea de a-si face geloasa prietena, cea pe care o considera a fi marea iubire a vietii sale.

De unde sa stie saracul de el ca abia acum va intalni marea si adevarata dragoste a existentei sale? Nu avea de unde, mai ales ca cei doi gaseau tot timpul cate un subiect pentru a discuta in contradictoriu, insa cu dragostea nu poti sa te pui. Nimeni nu poate, asa ca personajele noastre principale incep sa se iubeasca asa cum trebuie, cu foc si fara apa.

Pul hauseu (Full House) este un serial coreean de comedie, pe care nu trebuie sa-l ratati, fiindca daca sunteti dependenti de umor si voie buna, aveti nevoie de el. Sunt sigur ca multi dintre voi, mai ales cei care sunteti fani ai acestui gen, l-ati vazut deja, insa, uneori, este nevoie de cineva care sa-ti reaminteasca de lucrurile bune, pentru a le revedea si putea bucura din nou de ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *