Romaenseuga Pilyohae 2 – I Need Romance 2

 

Romaenseuga Pilyohae 2 I Need Romance 2

Romaenseuga Pilyohae 2 (I Need Romance 2) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, acolo unde observam ca niciodata nu este prea tarziu sa deschizi ochii si sa observi ca adevarata iubire este chiar langa tine, nu langa cei care nu au reprezentat decat niste relatii nereusite. Romaenseuga Pilyohae 2 (I Need Romance 2) este o continuare a serialului coreean cu acelasi nume, din 2011, despre care v-am scris aici, acesta fiind lansat la jumatatea anului 2012 si continand tot 16 episoade.

Cele doua personaje principale ale acestui serial coreean de dragoste, se reintalnesc peste mai multi ani de zile, fiecare avand parte de mai multe relatii nu tocmai reusite, unele care si-au pus amprenta pe felul lor de a fi, de a se comporta. Cei doi incep sa-si aminteasca de copilarie, de vremea cand au inceput sa simta unul pentru celalalt tot felul de sentimente frumoase, care mai tarziu s-au transformat in dragoste. Acum, ea este scenarista, iar el director muzical si locuiesc unul langa celalalt, ceea ce-i face sa se intalneasca des si sa-si aminteasca de cum au crescut ei impreuna.

Vedeti voi, chiar daca oamenii se iubesc, chiar daca se simt atrasi unii de altii, de multe ori acestia actioneaza copilareste si nu ar recunoaste nici in ruptul capului ca inca sunt indragostiti unii de altii. Ni s-a intamplat tuturor. Nimeni nu vrea sa cedeze, orgoliile sunt prea mari. Sunt orgolii care nu au legatura cu realitatea, care ne fac infinit mai mult rau, decat bine, insa noi suntem oameni si nu dorim sa renuntam la ele.

Asta se intampla si aici, pentru ca desi cei doi inca se iubesc, nu vor sa arate acest lucru, ci continua se se joace unul cu altul, o joaca ce ar putea sa-i raneasca, mai ales ca apare si o a treia persoana, un barbat care incepe sa intre in gratiile ei.

Noul venit o face sa se indragosteasca de el, iar „vechiul” iubit incepe sa simta ca lumea intreaga se prabuseste peste el, deoarece nu vrea sa o piarda, fiindca dragostea pe care inca o simte pentru ea, este una puternica si sincera.

Tinand cont de aceasta noua situatie, incep sa apara atat dramele, cat si momentele multe de comedie pura, ceea ce nu poate fi decat placut pentru noi cei care stam cu ochii pe serialele coreene.

Romaenseuga Pilyohae 2 (I Need Romance 2) este despre dragoste, despre cum iubirea se poate transforma in drama, despre gelozie si iar dragoste. Din Romaenseuga Pilyohae 2 (I Need Romance 2) putem invata ca trebuie sa ii aratam mereu persoanei dragi cat de mult o iubim, pentru a nu se stinge dragostea dintre noi. Dragostea trebuie sa fie ingrijita intotdeauna, deoarece daca nu se intampla asa, ea incepe sa dispara, precum o flacara care nu este intretinuta. De asemenea, trebuie sa lasam orgoliile la o parte, pentru ca daca vom incerca mereu sa apelam la ele, sa spunem ca noi nu cedam niciodata, riscam sa ramanem singuri. Chiar daca traim intr-o lume negativa, in care dragostea a fost inlocuita cu rautatea, nu inseamna ca trebuie sa fim si noi la fel.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *