Sang-eo – Shark

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sang-eo Shark

Sang-eo reprezinta acele seriale coreene de actiune, unde aceasta este completata de drama si dragoste, romantism. Serialul coreean Shark a fost lansat la jumatatea anului 2013 si are 20 de episoade.

Sang-eo este tipic acelor seriale coreene de actiune, unde razbunarea este pusa pe primul loc, cel putin pana se ajunge la dragoste. Personajul principal, isi pierde tatal din cauza proprietarilor unui lant hotelier, abia scapand si el cu viata la momentul respectiv. Dupa ce abia reuseste sa supravietuiasca, acesta este luat in grija de catre un bogat si influent japonez, care decide sa-l adopte. La 12 ani de la acele evenimente tragice din viata lui, se intoarce in Coreea de Sud, planuind amanuntit razbunarea impotriva familiei celor care i-au marcat destinul intr-un mod dramatic, totul sub o noua identitate.

Insa ce te faci atunci cand descoperi ca persoana pe care trebuie sa te razbuni este o frumoasa fata, care il credea mort si care a devenit procuror tocmai pentru a afla ce s-a intamplat cu el?

In astfel de seriale coreene, precum Shark, discutam de o dorinta apriga de razbunare impotriva celor care ne-au facut mult rau, insa una care se loveste de barajul dragostei, un baraj extrem de inalt si aproape imposibil de trecut. Oamenii au fost razbunatori de cand exista aceasta lume, educatia aducand un plus doar in ceea ce priveste modul in care ne exprimam public in legatura cu faptele pe care le-am face, insa mintea noastra nu se poate opri sa nu se gandeasca sa le producem si noi acelasi rau celor care ne-au pricinuit multa suferita. Omul modern a devenit mai diplomat atunci cand vine vorba de razbunare, fiindca toate actiunile pe care le-ar produce, pot avea consecinte penale si el stie acest lucru.

Oamenii au incercat mereu sa-si gaseasca dreptatea si au actionat in consecinta, deoarece dramele trecutului nu le dau pace si ii imping inspre tot felul de lucruri. Unii isi cauta dreptatea apeland la justitie, altii vor sa mearga pe partea intunecata a lucrurilor, incercand sa se razbune chiar ei.

Serialul coreean Shark este chiar despre aceasta razbunare in afara legii, una pe care ai planuit-o de mult timp si careia i-ai acordat toata atentia, pentru a incerca sa o faci cat mai dureroasa si chinuitoare.

Cu toate acestea, Sang-eo apartine acelor tipuri de seriale coreene, unde dorinta de razbunare este pusa la grea incercare de dorinta de a-l iubi pe cel pe care vrei sa te razbuni. Oamenii sunt capabili de multe lucruri, inclusiv de a nutri sentimente total diferite, cum ar fi cele de razbunare, cu acelea de dragoste.

Sang-eo este un serial coreean de actiune, unde framantarile legate de ceea ce ai de facut in continuare, sunt extrem de puternice si te pun la grea incercare. Sa continui sa te lupti cu ea, incercand sa-i faci rau sau sa opresti tot acest plan al tau de razbunare si sa incerci sa o faci sa se indragosteasca de tine? Daca ea nu se poate opri si va incerca sa-ti faca rau, la randul ei?

Sunt multe intrebari si multe raspunsuri de dat, mai ales cand este vorba despre razbunare impletita cu dragoste, de aceea „Sang-eo – Shark” trebuie trecut pe lista acelor seriale coreene pe care trebuie sa le vedeti, doar si pentru a urmari reactiile unei culturi diferite fata de cea a noastra, in legatura cu anumite situatii din viata.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *