Sarang He Michida – Crazy for You

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sarang He Michida Crazy for You

Sarang He Michida (Crazy for You) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde povestile puternice de iubire, contin in spatele lor adevarate drame, unele care au existat in trecutul nefericit al unor oameni, care se vor intalni peste ani de zile, nestiind ca acele momente de care au tot incercat sa uite, fac parte nu doar din existenta lot, ci si a celor de care s-au indragostit. Sarang He Michida (Crazy for You) este un serial coreean ce a fost lansat in luna februarie a anului 2007 si care contine un numar total de 16 episoade.

Unul dintre personajele principale ale acestui seria coreean, doreste sa devina boxer profesionist, insa, asa cum se intampla de obicei in viata oamenilor, ceea ce acestia isi doresc din toata inima, nu corespunde cu ceea ce vor ajunge sa faca. La fel se intampla si aici, fiindca acesta isi abandoneaza cariera si visul de a deveni un boxer cunoscut si ajunge sa faca parte dintr-o grupare interlopa, manat de dorinta de imbogatire rapida si putere. Din fericire pentru el, toata aceasta lume noua din care decide ca vrea sa faca parte, una care nu ar putea sa-l duca inspre nimic bun, este luminata de catre prietena sa, cea care il iubeste nespus de mult si care ii este alaturi indiferent de ceea ce se intampla.

In acest serial coreean de dragoste, apar si alte trei personaje care nu au legatura, deocamdata, cu cel prezentat mai sus. Este vorba despre doi prieteni foarte buni si de iubita unuia dintre acestia. Ea doreste sa devina inginer aeronautic, iar cei doi se pregatesc sa sustina examenul pentru a ajunge piloti de avion cu acte in regula. Ea este logodita cu unul dintre acestia si chiar isi facuse planuri de nunta cu el. Din pacate pentru cei doi, planurile lor sunt date peste cap, atunci cand chiar cu trei zile inainte de a se casatori, el moare intr-un accident de masina, la volanul autoturismului fiind chiar cel care dorea sa ajunga boxer.

In continuare, celalalt prieten paraseste tara pentru o perioada, deoarece dorea sa se linisteasca fiindca se simtea vinovat de faptul ca o iubea in secret pe cea care ar fi trebuit sa devina sotia tovarasului sau, cel care a murit in accidentul auto.

Boxerul ajunge la inchisoare, fiind condamnat la sapte ani de zile de detentie. In timpul inchisorii, acesta practica un curs de mecanic, in ideea de a incerca sa duca o viata noua atunci cand va iesi de acolo.

De cealalta parte, ea locuieste impreuna cu parintii iubitului sau care si-a piedut viata in acel accident de masina. Intr-o zi, din intamplare, ea si boxerul se intalnesc si ajung sa traiasca o frumoasa poveste de dragoste, nici el nestiind ca ea fusese logodnica celui pe care l-a omorat, nici ea necunoscand faptul ca el este cel care i-a omorat iubitul.

De asemnea, si cel care parasise Coreea de Sud pentru a incerca sa uite de moartea prietenului sau si de sentimentele pe care le avea fata de logodnica lui, se intoarce in tara natala, considerand ca timpul care a trecut a fost suficient pentru a uita de toate aceste drame.

Din pacate pentru povestile de dragoste din acest seriale coreean, Sarang He Michida (Crazy for You), secretele nu vor ramane o vesnicie necunoscute, iar dragostea va fi pusa la grea incercare.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *