Sesang Eodiedo Eobneun Chakhan Namja – The Innocent Man

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Sesang Eodiedo Eobneun Chakhan Namja The Innocent Man

Sesang Eodiedo Eobneun Chakhan Namja (The Innocent Man) face parte din categoria seriale coreene de actiune, unde razbunarea apare ca o modalitate de a repara toate nedreptatile trecutului, un trecut in care banii au schimbat caractere si povesti de dragoste, totul transformandu-se intr-o mare drama. Sesang Eodiedo Eobneun Chakhan Namja (The Innocent Man) este un serial coreean ce a fost lansat in luna septembrie, a anului 2012, care contine un numar total de 20 de episoade.

El este un tanar student la medicina, care traieste o viata destul de linistita alaturi de prietena sa. Prietena acestuia, este cu vreo cativa ani mai in varsta decat el si lucreaza la un post de televiziune, in calitate de reporter. Diferenta de varsta dintre cei doi nu reprezinta un obstacol, atat timp cat intre acestia exista o dragoste puternica si sincera.

Din pacate pentru respectivul cuplu, banii intervin in povestea lor de iubire, atunci cand lipsa acestora incepe sa-si spuna cuvantul, in cazul ei. Satula sa traiasca in ceea ce ea considera ca nu este o viata asa cum si-a imaginat, aceasta renunta la cel care o iubea din toata inima si alege confortul oferit de catre barbatul pe care tocmai l-a intalnit, cel pentru care banii nu reprezentau absolut nici o problema.

El nu poate sa inteleaga cum dragostea lor s-a transformat dintr-o data in drama si din baiatul linistit, devine un om complet schimbat si dornic de razbunare pe cea care i-a tradat sentimentele. Planul sau de actiune este foarte bine pus la punct si incepe atunci cand acesta lasa toata cariera sa in spate si devine gigolo. Apeland la trucurile acestei noi lumi in care a ajuns, reuseste sa se apropie de o fata foarte bogata, una care reprezinta doar o mica parte din toata aceasta schema pusa la cale de acesta.

Respectiva fata, la care a ajuns destul de greu, deoarece nu vorbim despre vreo fata usuratica, ci de una care a fost crescuta foarte bine, nu este nimeni alta decat fiica celei care intre timp a ajuns mama vitrega a acesteia, adica fosta lui iubita, cea pe care doreste sa se razbune.

Pana la urma, planul sau este descoperit de catre cea care incepuse sa se indragosteasca de el si aceasta decide sa puna punct relatiei cu el. Mai departe, din cauza unui accident auto, aceasta isi pierde memoria si ajunge iar pe mainile celui care incearca sa ajunga iar alaturi de ea, mai ales ca, intre timp, incepe si el sa aiba anumite sentimente fata de respectiva fata.

Sesang Eodiedo Eobneun Chakhan Namja (The Innocent Man) este un serial coreean de actiune, despre dragoste sincera, care se transforma in tradare, lasand loc dramei si dorintei de razbunare, unde banii sunt cei care sucesc minti si schimba destine. Este un serial coreean destul de interesant, unul care te face sa te intrebi daca exista cu adevarat dragoste sincera, sau intotdeauna a fost vorba despre tot felul de interese, mai mici sau mai mari, care au stat in spatele acelor promisiuni, juraminte, patimase de iubire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *