Shinsa-ui Pumgyeok – A Gentleman’s Dignity

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Shinsa-ui Pumgyeok A Gentleman's Dignity

Shinsa-ui Pumgyeok face parte din categoria acelor seriale coreene de comedie, care contin, de asemenea, si foarte multe scene romantice. A Gentleman’s Dignity, cum a fost tradus el in engleza, este un serial coreean lansat pe la jumatatea anului 2012 si contine 20 de episoade.

A Gentleman’s Dignity reprezinta povestea a patru oameni, care sunt prieteni inca din copilarie, insa lucrurile se complica un pic atunci cand ajung in jurul varstei de 40 de ani, deoarece toata acea amicitie puternica si sincera de care dadeau dovada atunci cand erau adolescenti, parca nu mai este la fel, deoarece viata de adult este una mult mai dura, guvernata de alte reguli si fiecare trebuie sa se descurce cum poate.

In astfel de seriale coreene, viata pune din plin la incercare prietenia sincera si adevarata, mai ales atunci cand apar povesti de dragoste, drame romantice, neimpartasite. Ce te faci cand te indragostesti de cineva, insa afli ca persoana respectiva este cu ochii pe prietenul tau cel mai bun? Aceasta cred ca este cea mai mare drama a oamenilor, cea mai mare frica: sa nu te insele cumva iubitul sau iubita ta, cu cel mai bun prieten.

Astfel de intamplari verifica prieteniile din copilarie, pentru a vedea daca toate acele intamplari prin care ai trecut alaturi de amicii tai si care s-au transformat in amintiri pe care le vei purta cu tine toata viata, sunt de ajuns pentru a nu-ti trada cei mai buni prieteni.

Shinsa-ui Pumgyeok contine si altfel de drame, presarate cu multe momente de comedie, atunci cand unul dintre cei patru prieteni se indragosteste de o fata, insa acesta nu pare tocmai dornica sa se marite. Atunci cand oamenii iubesc, ei se asteapta sa primeasca in schimb aceleasi sentimente din partea celor carora le arata dragostea, insa sunt multe cazurile cand nu se intampla asa, deoarece persoana draga noua nu este pe aceeasi unda cu noi, cand vine vorba de iubire.

A Gentleman’s Dignity face parte si din acele seriale coreene unde tristetea isi are locul ei, chiar daca este in mare parte o comedie romantica, deoarece unul dintre cei patru prieteni din copilarie incearca sa-ti revina dupa moartea sotiei si se indragosteste de o fata care il place si ea, insa care isi indreapta atentia si spre cel mai bun prieten al acestuia. Stiti voi, acea situatie in care vezi ca unei fete ii place de tine, simti acest lucru, insa, cu toate acestea, ea refuza sa fie alaturi de tine, din motive pe care numai ea le stie.

Altul, dintre cei patru prieteni, este casatorit cu o femeie foarte bogata, insa bogatia nu este de ajuns atunci cand unui barbat ii plac atat de mult femeile, incat nu se poate abtine sa nu-si insele sotia.

Daca mai pui la socoteala si faptul ca intre timp apare si un tanar care sustine ca unul dintre cei patru prieteni este tatal sau biologic, intamplarile amuzante din aceasta comedie romantica sunt la ele acasa, iar A Gentleman’s Dignity trebuie trecut in dreptul acelor seriale coreene pe care trebuie sa le vedeti, daca nu ati facut deja acest lucru.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *