The Heirs

 

The Heirs

The Heirs face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, acolo unde doua lumi total diferite, una a celor foarte bogati si alta a oamenilor cu mai putine posibilitati financiare, se intrepatrund in incercarea de a arata tuturor celor care nu cred in asa ceva, ca dragostea nu cunoaste notiunea de bani, ca sentimentele sincere pot invinge prejudecatile oamenilor. The Heirs si-a facut debutul in luna octombrie, a anului 2013, si contine un numar total de 20 de episoade.

The Heirs este povestea ei, o fata simpla, care provine dintr-o familie destul de amarata, insa una ambitioasa, care doreste sa reuseasca in viata, avand suficienta incredere in propriile forte. Aceasta locuieste impreuna cu a sa mama, cea care nu poate sa vorbeasca, ambele lucrand pentru a reusi sa se intretina si sa achite datoriile casei. Intr-o zi, aceasta primeste o scrisoare din partea surorii sale mai mari, care traieste in Statele Unite ale Americii, si care doreste sa-si anunte familia ca se va casatori in curand. Chiar daca nu au foarte mari resurse financiare, la auzul acestei vesti, mama isi roaga fata cea mica sa umble la banii pe care i-au pus de-o parte, pentru zile negre, si sa-i trimita o parte din ei fiicei mai mari, ca dar de nunta.

Nefiind multumita cu viata pe care o duce in Coreea de Sud si dorind sa-si vada sora, aceasta se hotaraste sa calatoreasca si ea in Statele Unite, pentru a-i inmana personal banii celei despre care credea ca se va casatori in curand, precum si pentru a incerca sa duca o viata mai buna in noua tara. Din nefericire pentru ea, odata ajunsa in SUA, descopera o cu totul alta situatie decat cea care ii fusese descrisa de catre sora ei. Aceasta locuieste intr-un spatiu destul de insalubru, impreuna cu un prieten care pare destul de violent si, cireasa de pe tort, nici macar nu se va casatori. Totul nu fusese altceva decat o mare minciuna, asa ca socul resimtit de catre cea care venise sa o ajute cu economiile familiei, stranse din greu, este destul de mare.

Atunci cand cele doua se intalnesc, la restaurantul unde sora ei mai mare lucra ca ospatarita, aceasta ia banii pe care sora mai mica i-a adus pentru presupusa nunta si pleaca fara sa-i dea vreo explicatie. Dezamagita de toata situatia si de faptul ca visurile ei de a trai mai bine s-au naruit, sora mai mica nu se poate abtine sa nu planga.

Toata scena este observata de catre el, un baiat care provine dintr-o familie foarte bogata si care a fost trimis sa invete, din Coreea de Sud, in Statele Unite, de catre fratele sau, in ideea de a scapa de el, fiindca acesta dorea sa controleze averea familiei, iar cel mic ii statea in cale.

Cum necazurile nu vin niciodata singure, cei doi ajung sa se cunoasca atunci cand ea are parte de inca o intamplare nefericita, iar el ii intinde o mana de ajutor, invitand-o sa locuiasca impreuna cu acesta… si logodnica lui. Cea din urma observa ca intre cei doi incepe sa se lege mai mult decat o simpla prietenie, asa ca o anunta pe „intrusa” ca trebuie sa plece.

Ea se intoarce in Coreea de Sud, insa pleaca impreuna cu inima lui. Dorind sa-si recupereze inima, si sa ajunga iar langa cea care i-a furat-o, decide sa se intoarca si el in tara natala, insa de aici incolo apar si mai multe probleme, deoarece fratele acestuia nu este tocmai bucuros de faptul ca a revenit cel pe care il stia departe.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *