Yebbeun Namja – Pretty Man

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Yebbeun Namja Pretty Man

Yebbeun Namja (Pretty Man) face parte din categoria seriale coreene de comedie, unde dragostea nu lipseste nici ea, mai ales ca oamenii au nevoie de iubire, iar atunci cand acestia nu stiu cum sa o gaseasca, apeleaza la ajutor de specialitate. Este un fel de „Cautam cu disperare dragostea, insa daca ea o sa ne gaseasca pe noi, ne vom da seama de acest lucru si o sa o pretuim asa cum trebuie, sau ne continuam alergarea care nicaieri, irosind acel timp pretios pe care l-am fi putut petrece langa persoana pe care nu o vedem, chiar daca ea este langa noi?”. Yebbeun Namja (Pretty Man) este un serial coreean ce a fost lansat in luna noiembrie, a anului 2013, si care contine un numar total de 16 episoade.

Yebbeun Namja (Pretty Man) este povestea unui barbat pe care toate femeile il indragesc, fiindca arata foarte bine. Chiar si el este constient de felul in care arata, asa ca se gandeste ca nu ar strica daca ar avea si unele foloase materiale, fiindca o infatisare placuta vinde intotdeauna. Cu toate acestea, pentru a ajunge cat mai aproape de femeile care au reusit in viata, are nevoie de ajutorul unei persoane pricepute. Aici apare ea, o femeie foarte frumoasa, care a facut parte dintr-o familie pentru care banii nu reprezentau o problema.

Observand dorinta acestuia de a reusi in viata, ambitia de care da dovada in a atinge ceea ce si-a propus, ea decide sa-l ajute. In ideea de a-l face irezistibil in fata femeilor, fiindca pe langa felul in care arati, mai conteaza si modul tau de a te comporta, atunci cand doresti sa atingi tinte inalte, aceasta ii propune sa incerce sa seduca zece femei care au reusit in cariera, in domeniul lor de activitate.

Tot planul lor este dat peste cap, atunci cand in viata lui apare o fata care nu este nici bogata, nici cea mai frumoasa femeie din aceasta lume, insa care il place extrem de mult si care doreste sa fie alaturi de el, facand tot posibilul sa realizeze acest lucru.

Care este secretul din spatele acestei fete misterioase? Oare va reusi ea sa-l seduca pe cel care in loc sa caute doar dragoste, doreste iubire si bani?

Yebbeun Namja (Pretty Man) este un serial coreean de comedie, insa pe langa tot umorul care il face cu atat mai placut, contine si adevarate lectii de viata despre cum ar trebui oamenii sa se raporteze in legatura cu sentimentele lor. Dragostea nu trebuie niciodata sa contina cuvantul „bani”, pentru ca atunci nu am mai discuta despre iubire adevarata, ci despre tot felul de interese care nu au absolut nici o legatura cu sentimentele sincere. Banii sunt importanti in viata, insa niciodata, dar absolut niciodata atat de valorosi precum dragostea. Iubirea trebuie sa vina intotdeauna din inima, nu din goana nebuna a oamenilor dupa placeri foarte scurte, de moment, asa cum societatea egoista a zilelor noastre ne-a invatat ca trebuie sa traim. Dragostea sincera nu cunoaste notiunea de timp, ea fiind pentru totdeauna.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *