Yeonaejojakdan: Sirano – Dating Agency: Cyrano

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Yeonaejojakdan Sirano Dating Agency Cyrano

Yeonaejojakdan: Sirano este catalogat ca facand parte din acele seriale coreene de comedie, unde romantismul se intalneste cu amuzamentul, pentru a da nastere unor povesti extrem de simpatice. Dating Agency: Cyrano este un serial coreean de dragoste, lansat la jumatatea anului 2013 si are 16 episoade.

Dating Agency: Cyrano face parte din acele seriale coreene unde pe langa componenta de comedie, vedem multa dragoste infaptuita cu scopul nobil de a strange suficienti bani pentru a salva un teatru vechi. Dupa cum ne indica si numele acestui serial coreean, Dating Agency: Cyrano este o agentie de intalniri care indeplineste dorintele cele mai ascunse ale celor ce vor sa-si gaseasca jumatatea si care platesc pentru acest lucru, desigur.

Yeonaejojakdan: Sirano este din categoria acelor seriale coreene care se axeaza pe productii cinematografice, filmul Cyrano Agency, din 2010, stand la baza intregii povesti din spatele acestei productii TV.

Dating Agency: Cyrano este un serial coreean romantic, acolo unde pe langa faptul ca personajele principale incearca sa salveze batranul teatru de la faliment, prin infiintarea acelei agentii matrimoniale, putem vedea si adevarate povesti de dragoste, mai ales ca pe acolo sunt destule persoane care cred mai mult in iubirea adevarata, decat in cea care este dictata de catre bani.

Si pentru ca tot a venit vorba de bani, in Dating Agency: Cyrano putem vedea si personaje care traiesc numai pentru asa ceva, cele care au imprumutat teatrul cu importante sume financiare si care si le vor inapoi, in acest sens trimitand tot felul de recuperatori care sa-l intimideze pe proprietar.

Yeonaejojakdan: Sirano este o comedie romantica presarata cu tot felul de povesti de viata, cu tot felul de visuri pe care oamenii vor sa si le implineasca. Unii doresc sa ajunga actori, chiar daca momentan sunt doar simpli scolari, altii cred ca dragostea este cel mai important lucru si nu se dau la o parte de la nimic din ceea ce ar putea sa-i aduca aproape de ea, iar altora tehnologia de ultima generatie este ceea ce le place cel mai mult, reusind cu ajutorul ei sa creeze toata atmosfera din jurul acestei agentii matrimoniale.

Yeonaejojakdan: Sirano este acel serial coreean de comedie, care incearca sa faca ordine in inimile oamenilor, prin aducerea lor impreuna, pentru a cunoaste dragostea adevarata, o dragoste care sa dureze toata viata. Toate aceste lucruri sunt facute cu foarte mult umor, ceea ce-l face si mai usor de urmarit si mai savuros.

Dating Agency: Cyrano nu este o simpla agentie de intalniri, una care faca lucrurile intr-un mod clasic, ci vine cu tot felul de lucruri noi, toate realizate cu gandul la dragoste si la salvarea vechiului teatru. Asta inseamna ca ei urmaresc doua obiective total diferite, unele care sunt la fel de frumoase si de dorit de catre toti oamenii: accesul la adevarata cultura si frumusetea unei iubiri adevarate.

In acest tip de seriale coreene, poti gasi tot ceea ce te intereseaza mai mult atunci cand vrei sa urmaresti asa ceva: multe faze amuzante, de adevarata comedie si povesti de dragoste nu numai intre cei care trec pragul agentiei matrimoniale, ci chiar intre angajatii acesteia, presarate cu vreo cateva drame, inerente. Acestea fiind spune, va recomand acest serial coreean tuturor celor care vor sa rada din toata inima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *