Yiutjib Ggotminam – Flower Boys Next Door

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Yiutjib Ggotminam Flower Boys Next Door

Yiutjib Ggotminam (Flower Boys Next Door) face parte din categoria seriale coreene cu adolescenti, in care putem avea parte atat de drame, unele care te fac sa nici nu mai vrei sa iesi din casa, cat si de mult umor, pentru a mai indulci lucrurile. Yiutjib Ggotminam (Flower Boys Next Door) este un serial coreean ce a aparut la inceputul anului 2013 si contine un numar total de 16 episoade.

Personajul feminin al acestui serial coreean, este reprezentat de catre o fata care se numeste, in traducere, “Frumusetea Singuratica”. Nu doar ca poarta acest nume, insa se si comporta de o asemenea maniera. Cat este ziua de lunga, ea isi petrece tot timpul casa. Nu-i place sa iasa, nu-i place sa ia contactul cu lumea exterioara, deoarece aceasta o inspaimanta, ii da o stare de neliniste interioara. Abia mai tine minte cand a iesit ultima data din apartament, si acest lucru se intampla datorita faptului ca atunci l-a vazut pentru prima data pe cel de care s-a indragostit pe loc. Se intampla intr-o zi de toamna, atunci cand ambii s-au intalnit in parc. Aceasta scurta interactiune a fost de ajuns incat sa o faca sa-l urmareasca, iar ceea ce a vazut a facut-o si mai mult sa creada ca este un baiat de toata isprava. Acesta, zarind un catel singur si abandonat, l-a luat intr-o cutie, pentru a-l duce acasa si a avea grija de el. Gestul i-a inmuiat inima celei care nu prea se simtea bine in compania celorlalti oameni.

Daca atunci i s-a inmuiat inima, mai departe, cand l-a vazut pe geam ca este chiar vecinul ei, a inceput sa creada ca destinul i l-a adus, asa ca s-a decis sa-l urmareasca in fiecare zi pe geam, folosind un binoclu galben.

Lucruri destul de ciudate se intampla in viata ei, mai multe decat cele povestite mai sus, deoarece aceasta primeste in fiecare zi, nu se stie de la cine, cate un recipient cu lapte, impreuna cu un biletel.

Viata ei incepe sa devina una destul de nelinistita, atunci cand, intr-o zi, alti vecini de ai ei, incep sa publice articole despre ea si singuratatea in care se scalda. Daca punem la socoteala ca mai apare inca o femeie care a pus ochii pe cel pe care ea il considera ca ii este destinat, situatia se complica si mai mult. De aici incepand, apar tot felul de situatii comice pentru noi si dramatice pentru ea, mai ales ca este si surprisa asupra faptului, de catre verisorul celui pe care il urmarea de atat de mult timp.

Yiutjib Ggotminam (Flower Boys Next Door) apartine acelor seriale coreene cu adolescenti, pe care trebuie sa le vezi, fiindca are toate ingredientele necesare unei productii a Coreei de Sud care sa-ti placa. Are si povesti frumoase de dragoste si drame, precum si multe situatii de-a dreptul amuzante. Yiutjib Ggotminam (Flower Boys Next Door) nu trebuie ratat de catre fanii genului, deoarece, pe langa toate cele enumerate mai sus, contine si multe lectii de viata, unele din care putem invata fiecare, mai ales ca oricat de multe lucruri am sti, tot nu putem spune ca am acumulat destule cunostinte.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *