Serviciul de Telecomunicatii Speciale imi citeste blogul

Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) sta cu ochii pe blogul meu. Am aflat acest lucru ieri, atunci cand am aruncat o privire pe “Latest Visitors”, in cPanel. De obicei, ma uit pe acolo sa vad ce mai cauta lumea pe blogul meu. Asta inseamna ca in marea majoritate a cazurilor nu verific IP-urile oamenilor, ca nu am de ce.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

De data aceasta am verificat respectivul IP, deoarece mi-a atras atentia prin faptul ca a venit din Google pe articolul scris ieri, cel in legatura cu Raed Arafat, dupa care s-a dus pe pagina “Despre”, sa afle informatii in legatura cu mine, mai apoi a mers la “Recomand”, pe urma s-a intors sa mai citeasca o data articolul. Lucruri pe care le puteti vedea in captura de mai jos, mai putin faptul ca la final s-a dus sa vada inca o data pe cine recomand, deoarece era pe cealalta pagina si nu am vrut sa maresc si mai mult acel print screen.

Curiozitatea fiindu-mi starnita, am cautat acel IP in AWStats si vad ca mi-a mai accesat blogul de cateva ori anul acesta. Probabil, in interes national, fiind anumite cuvinte care aprind beculete rosii pe acolo pe la ei.

Ceea ce fac ei este de inteles. De neinteles este de ce nu dau click pe reclama Profitshare, in ideea de a cumpara ceva de la eMAG, sa primesc si eu un comision. Ca tot le place blogul, fiind singurii mei vizitatori, si cred ca au salarii destul de mari.

Serviciul de Telecomunicatii Speciale

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. Poate ca se plictiseste pe la munca. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *